USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найнебезпечніші дороги Луцька взимку

4 Листопада 2014 15:00
Найбільш аварійно небезпечні ділянки автошляхів міста у зимовий період виокремив для водіїв викладач-інструктор автомобільної школи спілки автомобілістів Роман Кравчук.

Про це йшлося під час круглого столу в УДАІ УМВС України у Волинській області 4 листопада.

Як розповів Роман Кравчук, у Луцьку є певні ділянки доріг, які особливо небезпечні. Так, варто звернути увагу на ділянку дороги, що від мосту поблизу гіпермаркету «Там Там» йде донизу у напрямку школи №5. Там є дуже небезпечний пішохідний перехід, оскільки під’їзд до нього практично не дає можливості водієві вчасно зупинитися, якщо на проїжджу частину швидко вийшов пішохід. Інша небезпечна ділянка дороги – затяжний поворот ліворуч по вулиці Богдана Хмельницького поблизу школи №1. На пішохідному переході там часто переходять дорогу діти, а взимку поверхня дороги дуже слизька, тож існує небезпека наїзду на пішоходів.

«З’їжджаючи з мостів, з різних ділянок затяжних поворотів потрібно бути вкрай уважним і відповідно реагувати на зміну в дорожньому русі», - зауважив викладач-інструктор автомобільної школи.

Також він звернув увагу на момент, коли водій покладається на власний досвід та навички. З його слів, найчастіше в ДТП потрапляють досвідчені водії, випробовуючи певні нюанси на дорозі. Взимку водіям рекомендують бути уважними, не допускати різких дій та не покладатися на свій досвід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus