USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Німці оновили Volkswagen Тransporter 1950-х років. ФОТО

26 Березня 2011 17:07
У Швейцарії на 81-му "Женевському автосалоні" презентували мінівен Volkswagen Bulli. Його дизайн стилізований під мікроавтобус Volkswagen Тransporter 1950-х років.

Про це інформує ГПУ .

"Буллі" має таке ж двоколірне пофарбування та схожу форму кузова, як авто середини минулого сторіччя. Салон машини також перегукується із 1950-ми роками: там немає звичної для сучасних машин торпеди, а за кермом установлено великий спідометр. Однак головною відмінною рисою є те, що новий Volkswagen має електродвигун, тобто не споживає бензину.

Ульріх Гакенберг, голова з розвитку німецького автоконцерну Volkswagen, під час представлення новинки повідомив, що поки невідомо, чи буде "буллі" серійним.

"Якщо потенційні покупці та дилери проявлять інтерес, сприймуть новинку із ентузіазмом на виставці, то ми налагодимо серійний випуск",- каже він.

Volkswagen Bulli розвиває максимальну швидкість 140 км/год, заряду батареї вистачає на 300 км. Електродвигуна на 115 к.с. майже не чутно.

"Ця виставка демонструє тенденції світового автопрому, - говорить директор компанії "Авто-консалтинг" Олег Оменицький. - Багато концептів мають дизайн ретро. Це говорить про те, що добре працюють маркетингові відділи автомобільних компаній. Наприклад, якщо у серію піде "Фольксваген Буллі", його робитимуть на базі "мультівана" за $40 тисяч, популярного зараз мікроавтобуса, але коштуватиме він удвічі дорожче. І його все одно купуватимуть, бо автомобілісти ще пам'ятають старий "транспортер", це викликає почуття ностальгії.

Схожа ситуація була і з Volkswagen New Beetle. Його робили на базі Golf, однак за ціною він був на стільки дорожчим, що цю машину у стилі ретро зараховували до преміум-сегменту.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus