USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Нова АКЦІЯ від RENAULT «Кредит чи Знижка?»

23 Березня 2011 16:07
В автоцентрі «Луцьк-Експо» діє спеціальна пропозиція на автомобілі Renault Sandero: кожен покупець сам вирішує, що йому вигідніше обрати – кредит чи знижку.

Як розповіли представники офіційного дилерського центру «Луцьк-Експо», французька модель Renault Sandero вже встигла завоювати своїх шанувальників на атомобільному ринку України.

"Вона успішно поєднує в собі маневреність, економічність та практичність і в той же час це дуже стильний міський автомобіль", - зазначають експерти.

Автоцентр «Луцьк-Експо» із метою створення максимально привабливих умов для придбання автомобілів пропонує покупцям на вибір: отримати знижку у розмірі 5000 грн. при купівлі автомобіля або оформити кредити за двома вигідними пропозиціями. Перша пропозиція - перший внесок 20% від вартості автомобіля на 36 місяців під 9,9% річних. Друга - перший внесок 50% від вартості автомобіля на 24 місяці під 0% річних.

Акція діє з 22 березня по 22 травня 2011 року та розповсюджується лише на автомобілі Renault Sandero.

Познайомитись з модельним рядом Renault та придбати Renault Sandero за акційними пропозиціями можна лише у офіційному дилерському центрі «Луцьк-Експо» за адресою: Луцьк, вулиця Дубнівська, 16. Докладніше про акцію можна дізнатися за телефоном (0332) 280-333 або на інтернет-сайті http://www.lutsk-expo.com

Довідково:
Renault Sandero має усі фундаментальні якості сучасного автомобіля, які є відмінною рисою марки Renault, а саме - просторий і комфортний салон, економічність, надійність, а також низька вартість обслуговування і ремонту.

Враховуючи тенденції постійного підвищення вартості палива, на особливу увагу заслуговує Renault Sandero з газобалонним устаткуванням (ГБО), серійно встановленим на заводі зі збереженням гарантії виробника на 3 роки або 100 000 км., що також збільшує ресурс двигуна і автономність пробігу.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus