USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Подробиці нічної ДТП у Нововолинську: пішохід – в реанімації

29 Грудня 2015 13:29
У Нововолинську вчора, 28 грудня, близько 18:00 трапиалсь аварія. 51-річний пенсіонер з Нововолинська допустив наїзд на пішохода, як наслідок: жінка у реанімації, автомобіль з механічними пошкодженнями - на арешт майданчику Нововолинського відділу поліції, - інформує БУГ.

Нагадаємо, до чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Луцькій, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Працівники поліції встановили, що водій автомобіля «Мерседес Бенц Віто» 51-річний мешканець Нововолинська, рухаючись на вулиці Луцькій допустив наїзд на 54-річну жінку-пішохода, яка з отриманими в наслідок події травмами була доставлена до реанімаційного відділення Центральної міської лікарні.

Автомобіль з механічними пошкодженнями доставлений на арешт майданчик Нововолинського відділу поліції.

За даним фактом розпочато досудове розслідування, передбачене частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

До слова, на ділянці дороги, де вкотре трапилася ДТП,дуже погане вуличне освітлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus