USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Представлено заряджене купе Mercedes-Benz C-Class. ФОТО

29 Березня 2011 10:44
У полку заряджених Mercedes поповнення. Новим породистим залізним скакуном від спортивного підрозділу німецької марки стало купе С63 AMG: 460 конячок під капотом, 4,5 с. до "сотні" і три заповітні букви - AMG.

Про це інформує 24 .
Ззовні спорткар відрізняється від своїх родичів агресивнішими бамперами, оптикою та решіткою. А про приналежність до клану AMG говорять збільшена трипроменева зірка та спеціальний шильдик.

Втім, головне у цьому автомобілі не дизайн, а двигун. Відмінні динамічні характеристики "Цешки" забезпечує 6.2-літрова V-подібна "вісімка", яка працює в парі з новітнім "автоматом".

Варто відзначити й інтер'єр - він абсолютно відповідає зовнішності. Починаючи від керма і закінчуючи центральною консоллю з карбоновими вставками - все має брутальний вигляд, що такому автомобілю лише на користь. Новинка буквально напакована електронікою: тут і навігація, і дорога аудіосистема, і адаптивний круїз-контроль, і ще багато чого іншого.

До слова, вже в "базі" салон купешки оброблений чорною шкірою, за додаткову платню доступні й інші кольори. Довершують стиль фірмові крісла від AMG.

А ще заряджена "Цешка" отримала модернізовану підвіску з адаптивними амортизаторами та інтелектуальну систему ESP.

Перші автомобілі з'являться у європейських дилерів наприкінці літа за ціною від 73 000 євро. Для порівняння, купе Audi RS5 обійдеться на 5 000 дорожче, а BMW M3 - майже на стільки ж дешевше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus