USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Про українського гонщика: мрію не влетіти в стіну на швидкості.ВІДЕО

23 Вересня 2013 09:09
З кожним роком дрифтинг - їзда із заносами набирає все більших обертів в Україні. Аварії підштовхують пілотів до підкорення нових вершин.

Про своє захоплення, яке не усім по кишені, розповів дрифтер Олексій Головня, - інформує ICTV.

Його життя летить на шаленій швидкості із заносами. Олексій – відомий серед дрифтерів як Чепа – вже й уявити себе не може без автомобіля та майстерні. Свою розцяцьковану автівку відчуває як себе самого. Вона для нього найдорожча! Пахне найдорожчим бензином, взута в ексклюзивні шини, вбрана у технологічний обвіс. Словом – «балувана».

З емоціями, але без травм Чепа пережив останню аварію в Угорщині. З його слів, він зіштовхнувся з українським пілотом. Внаслідок чого його автівка потребувала ледь не капітального ремонту. Але до фінішу автомобіль таки доїхав.

Захоплення Олексія дрифтінгом почалося ще чотири року тому - спочатку зі звичайного авторалі. І переросло у безстрашну гонитву за адреналіном та перемогою. Понад 50 тисяч доларів дали перші спонсори та батьки. Авто базової комплектації у руках вправного механіка перетворилося на ексклюзивний дрифт-кар. І все заради емоцій, оплесків фанатів і визнання.

Олексій перемагає без тренера і спецпідготовки - вистачає заїздів перед чемпіонатами. Численними досягненнями завдячує не точним наукам і розрахунку, а шостому відчуттю - інтуїції. Саме вона до міліметра допомагає визначити градус правильного заносу.
Професійні серії з дрифтингу - найпопулярніші у Японії, Штатах, Європі та Австралії. Усі пілоти не мають страху. Аварії підштовхують їх до підкорення нових вершин.

Від фільмів серії «Форсаж» апетит до гонок тільки зростає. Віра у себе і свої колеса дає наснаги їхати швидше та ефектніше. І не так важливо, чим ця гонитва закінчиться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus