USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Лучанка подала в суд на обленерго через «неправильний» лічильник

28 Грудня 2018 21:35
Мешканка обласного центру Волині Любов Ворон подала в суд на ПрАТ «Волиньобленерго». Жінка переконана, що її обдурюють і лічильник неправильно рахує кіловати використаної нею енергії.

Про це йдеться у відео-сюжеті ТРК Аверс.

7 листопада до Луцького міськрайонного суду Волинської області надійшла заява від лучанки Любові Ворон до приватного акціонерного товариства «Волиньобленерго». Жінка переконана, що представники обленерго неправомірно нарахували їй борг та відключили електроенергію.

«Є неправильне нарахування по лічильнику. Так як лічильник незаконний... Син працівниці прийшов мені побив того лічильника, я і поліцію викликала, всі документи в мене є, мені мали встановити двохзонний лічильник, я зробила ремонт, поставила електроконвектор...Кому вигідно? Волиньенерго, тож не мені звичайно», − розповідає лучанка Любов Ворон.

Згідно з рішенням суду представники «Волиньобленерго» зняли лічильник та відправили його на експертизу, зі слів позивача – в Київ.

«Я зуби з’їла. Ви мені скажіть, як літом 600 гривень я маю платити? Дві маленькі кімнатки. Такий лічильник переношують на свої стандарти, це було відкрито сказано», − додає жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Славцьо Показати IP 28 Грудня 2018 21:40
Шо,магніт не бере?
ник до Славцьо Показати IP 28 Грудня 2018 23:43
дурню ти славко..тут наліцо факт установки лічильника якіцй просто був не відкалібрований і іх таких у нас більше половини...требаж світло в ларках киосках світити і обогрівати іх вот так і світять і гріють за аші кошти а керівники ресів. бабло в кишені собі ложать...
ООО Показати IP 29 Грудня 2018 08:01
Я відколи це появились двофазні лічильники? Я ще про такі не чув!
Док до ООО Показати IP 29 Грудня 2018 14:52
Двозонні
павло до ООО Показати IP 30 Грудня 2018 13:39
е дво зонни а також е трех зонни і вони давно існують
Луцьк Показати IP 29 Грудня 2018 09:56
Думаю у статі мова йде про двозональний лічильник. Такий рахує окремо по денному тарифу (із 7-ої до 23-тьої) та по нічному (із 23-тьої до 7-ої). Показники по ньому також подаються окремо. Просто в тексті даної статті маленька описка...))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus