USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розчарування «Інспектора Лялі» у Нововолинську

26 Серпня 2015 11:48
З огляду на попередній рейд, «Інспектор Ляля» вирішила перевірити, чи відремонтували проблемні ділянки доріг у Нововолинську.

Вже склалася традиція, як тільки запахне виборами чи влада Нововолинська чекає почесних гостей, починають робити дорогу. Так сталося і цього разу. Залатали шестисантиметрові ями абияк. Інспектор Ляля приїхала якраз на таке ремонтування біля лікарні, - інформує БУГ.

Працівник фірми «Полімер», що виконує ремонтні роботи, на питання, як звати директора, став знизувати плечима. Мабуть, новенький. Сказав лише, що асфальт на пошкоджених ділянках дороги попередньо не вирізали. Адже під час ремонту вибоїни треба вирізати, очистити місце ремонту та закласти асфальт в один рівень з дорогою. Місце ремонту не має відрізнятися від оточуючої дороги за рівнем. Недбало закидані ямки вказують на те, що з роботою дуже поспішають. Можна уже робити прогнози, якою буде ця дорога через декілька місяців.

Згідно з результатами попередніх перевірок, після рейдів «Інспектора Лялі» у місті залишилось декілька ділянок, які і надалі потребують ремонту. Одна з них – біля центрального ринку. Керівник фірми «Сантехмонтаж», що ремонтує дороги у Нововолинську, повідомив, що ремонт асфальту біля люків – компетенція водоканалу. У подальшому буде видно, чи проблема зрушиться з місця.

Журналісти БУГу зателефонували до директора нововолинського водоканалу і запитали його: коли ж нарешті відремонтують дорогу по бульварі Шевченка і повитягують на поверхню люки, які провалилися під землю. Директор швиденько записав адресу і пообіцяв виїхати на місце якнайшвидше, глянути, його це люки, чи ні. Точно, вперше про це почув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus