USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Купальний сезон»: Інспектор Ляля в калюжах володимир-волинських доріг. ФОТО

21 Червня 2016 11:34
Інспектор Ляля розпочала «купальний сезон» в калюжах на дорогах Володимира-Волинського. Стан доріг Волині продовжують інспектувати журналісти інтернет-видання «БУГ».

Початок літа всі асоціюють із сезоном відпусток. Відповідальні працівники завершують поточні справи та отримують кілька тижнів довгоочікуваних вихідних. Інспектор Ляля не стала винятком та напередодні літніх канікул проінспектувала дороги Володимира-Волинського, а заодно і розпочала для себе купальний сезон в калюжах.

Нагадуємо, що “Інспектор Ляля” в сидячому положенні має зріст 6 сантиметрів, тому для є своєрідним мірилом, що візуально показує, які глибокі та небезпечні вибоїни на дорогах.

Цього разу Інспектор Ляля перевірила стан дорожнього покриття по вулиці Незалежності, Козацькій та Князя Олега. Також побувала на Зимнівській вулиці. Всі перераховані дороги знаходяться в розпорядженні міської влади Володимира-Волинського.

Інспектор Ляля запримітила одну тенденцію – всі вибоїни розташовані локально та не на значній відстані одна від одної. Деякі ями були досить глибокі та заповнені дощовою воду, тому виміряти їх глибину Лялі не вдалось… занурившись з головою, ще не діставала до “дна” такого озерця на дорозі.

Не приведені в потрібний стан каналізаційні люки, які створюють небезпеку для автомобілів. Також не облаштовані стоки води біля тротуару.

Не приємно здивувала відсутність нормальних тротуарів, облаштованих узбічь та зупинок громадського транспорту (жодної облаштованої по вулиці Незалежності, Козацькій, Князя Олега).

Інспектор Ляля сподівається, що не тільки вона завершить всі справи перед відпусткою, але й відповідальні за ремонт дорожнього покриття по вказаним вулицям.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 метра квадратного або 6 сантиметрів в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).

У Володимирі-Волинському Ляля ще має намір перевірити три дороги державного значення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus