USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Розпочався ремонт дороги Львів – Радехів – Луцьк

16 Березня 2016 10:18
Служба автомобільних доріг Волині розпочала ремонт дороги загального користування державного значення Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Один із переможців відкритих тендерних закупівель ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" уклав договір із Службою автомобільних доріг у Волинській області на виконання робіт з поточного середнього ремонту на цій автодорозі. Ведуться підготовчі роботи, зокрема, фрезерування дорожнього покриття. Ці роботи уже виконані на площі 14 110 метрівквадратних.

Про це повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг Волині.

Як зазначають дорожники, планується не просто ремонт покриття, а реалізація інфраструктурного проекту з облаштуванням освітлення, узбіч, з’їздів, зупинок, встановленням дорожніх знаків, влаштування освітлення населених пунктів, нанесення горизонтальної розмітки тобто, відновлення автодороги Луцьк-Львів.

Фінансування здійснюється за рахунок коштів перевиконання надходжень до бюджету Волинською митницею. Цими днями був укладений договір з іншим переможцем торгів - ТзОВ " Автомагістраль-Південь" з Одеси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ООО Показати IP 16 Березня 2016 11:32
Автодор вже наробить тільки грошей побільше давай .Подивіться на дороги Луцька!
Бізон Показати IP 16 Березня 2016 12:18
Дороги (вулиці) м. Луцька та й будь-якого іншого населеного пункту України не відносяться до компетенції Укравтодору. На те є огргани місцевого самоврядування.
бурштинщік Показати IP 16 Березня 2016 23:25
ооо то вже мирка розжиріє....як справжній патріот - шо зірве куш то зірве...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus