USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

До нового року на Волині «засвітять» 5 сіл вздовж дороги Львів – Луцьк

28 Грудня 2016 17:57
Встановлення вуличного освітлення проводять в рамках ремонтних робіт на трасі Львів – Радехів – Луцьк. Втім, для повного освітлення дороги не вистачає 4,5 млн грн, а для повного завершення комплексу ремонтних робіт - понад 70 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 28-го грудня.

Зі слів начальника служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака, загалом цього року на ремонтні роботи по зазначеному автошляху освоїли 328,3 мільйона гривень, з яких 219,6 мільйона гривень - митні кошти, інші - з державного, обласного бюджетів та кредитні. Окрім вже виконаних робіт, запевняє чиновник, до нового року ще мають встановлювати освітлення.

«До кінця року ми освітлимо 5 населених пунктів: Чаруків, Несвіч, Городище, Софіївку та Ярівку. Загалом, щоб завершити з освітленням - треба 4,5 мільйона гривень», - інформує посадовець.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що служба автомобільних доріг Волині розпочала ремонт дороги загального користування державного значення Н-17 Львів – Радехів – Луцьк. Один із переможців відкритих тендерних закупівель ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» уклав договір із Службою автомобільних доріг у Волинській області на виконання робіт з поточного середнього ремонту на цій автодорозі. Зауважимо, що восени під після виконання робіт довелося замінити 2000 метрів квадратних «браку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
васька Показати IP 29 Грудня 2016 14:09
а навіщо фото з мобільною вагою?
Вахтанг до васька Показати IP 29 Грудня 2016 19:40
Так на освітлення ж гроші потрібні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus