USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Suzuki зупиняє свої автозаводи в Японії

23 Березня 2011 17:53
Suzuki Motor Corporation призупинила діяльність своїх заводів зі збирання автомобілів у Японії за винятком завершення збирання транспортних засобів , які вже перебувають на конвеєрних лініях.

Про це інформує Кореспондент .

"У зв'язку з нестабільністю поставок деяких необхідних комплектуючих із заводів, розташованих у зоні лиха, Suzuki Motor Corporation призупиняє діяльність підприємств зі збирання автомобілів.

Разом з тим інші підприємства, наприклад, зі збирання двигунів, будуть працювати 24 і 25 березня (тільки денна зміна) використовуючи решту запасів компонентів. Рішення про відновлення діяльності підприємств після 28 березня буде прийнято після оцінки ситуації ", - йдеться в повідомленні компанії.

Як повідомляється, всі підприємства Suzuki Motor Corporation 26 і 27 березня будуть закриті на вихідні.

Тим часом 24 і 25 березня продовжать роботу завод у Сагарі зі збирання двигунів легкових машин, завод у Тоекаві зі збирання мотоциклів і човнових моторів, підприємство в Такацукі (збирає двигуни для мототехніки) і ливарний завод в Осукі.

Нагадаємо, катастрофа в Японії завдала серйозного удару по автомобілебудівній галузі в глобальному масштабі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus