USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Танкісти 14 бригади – на міжнародних змаганнях країн НАТО

6 Травня 2017 15:52
Воїни-танкісти, кращі в Збройних Силах України, поїхали захищати честь Батьківщини на міжнародних танкових змаганнях країн НАТО - «Танковий виклик сильної Європи - 2017» в Німеччину, на полігон Графенвір.

Про це повідомляє прес-служба 14 ОМБ у Фейсбуці.

«Цій поїздці передував довгий і складний шлях. Впродовж місяців і навіть років вони відточували свою бойову майстерність, навички та вміння на полігонах, у зоні проведення АТО. Власне, бойовий досвід, набутий нашими побратимами під час бойових дій на Донбасі, без перебільшення, й став фундаментом їхньої перемоги в танкових змаганнях Збройних Сил України», - йдеться у дописі.

До слова, у 2013 році кращим танковим взводом ЗСУ став підрозділ 51 окремої механізованої бригади, на базі якої й було сформовано 14 окрему механізовану бригаду.

«Наші воїни-танкісти продовжують славетні традиції в молодій, але вже загартованій в боях, військовій частині. Наші танкісти з запеклими боями звільнили від російських окупантів Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Мар’їнку, Красногорівку. Брали участь в пекельних боях за Савур-могилу, Дебальцеве. Дивились в очі смерті й ішли вперед, відвоювали рідну землю, не раз змінювали хід війни…

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ЗАВДЯКИ КОМБАТУ БАТАРЕЯ 51 ОМБ ВИРВАЛАСЯ З ІЛОВАЙСЬКОГО КОТЛА

А нині, з притаманними їм патріотизмом, відданістю Україні й своїй надважкій, але такій потрібній роботі, відстоюватимуть честь України на міжнародних змаганнях.

Надзвичайно пишаємося ними! Любимо! Беззастережно віримо в них! Бо знаємо – наші найкращі! Й перемога обов’язково буде за ними!» - йдеться у повідомленні прес-служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Молодці Показати IP 6 Травня 2017 21:04
Мабуть танковий корпус ваффен сс Пауля Хаусера отдихає.
бандерівець Показати IP 7 Травня 2017 06:52
Їх вночі лаветами везли оце був цирк!! Автоматчики дорогу перекривали,машини провіряли інаказували проїзджати повз стоячої колони за Заборольом не більше 10 км на годину))
До банд Показати IP 7 Травня 2017 09:10
То не їх то в зрп у Володимир *оси*везли.
Парадокс Показати IP 7 Травня 2017 13:23
Переможені через 72 роки по закінченю війни в Германії ,запрошують *победителей* оплачують їм абсолютно всі витрати в доларах повязані з цим заходом, щоб з *победителей* мабуть в культурній формі посміятися чи насміхатися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus