USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Танкісти 14 ОМБР на змаганнях у Німеччині демонстрували вправи в обороні. ВІДЕО

11 Травня 2017 21:06
Опублікували відео з 3-го дня змагань за участю волинських танкістів.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в навчальному центрі Командування підготовки 7 Армії США, що знаходиться у баварському Графенвірі, відбуваються міжнародні танкових змагання «Сильна Європа».

Так, у перший день чотирьом українським екіпажам дістався один із найважчих та найбільш видовищних етапів перегонів – “Бойова стрільба взводу у наступі”. За показниками українські танкісти показали високий результат.

Сьогодні ж відбувся третій змагальний день «Strong Europe Tank Challenge» у Німеччині. Бійці 14 окремої механізованої бригади демонстрували вправу «танковий взвод в обороні».

Іноземні військові не перестають дивуватися, як українці на техніці 60-80 років демонструють такі результати. Але й волиняни наголошують на тому, що побачили багато цікавого та нового й матимуть, що передати своїм побратимам по ЗСУ після повернення додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ветеран Показати IP 11 Травня 2017 23:28
Шо ви там в полі катаєтесь? Їдьте берлін захоплюйте!
Лопатою по ваті до Ветеран Показати IP 12 Травня 2017 08:55
Дурко, який Берлін ?!? Твої таварищи-дегенерати картонний рейхста вже взяли і пєтуга з авна зліпили. А хлопці тренуються в стрільбі по кремлю мацковському! Хай тренуються, скоро ботоксного калика вперід ногами вивозити !!!
До ветерана Показати IP 12 Травня 2017 14:24
Ще не та доза щоб Берлін з рейстагом брати.
До лопати Показати IP 12 Травня 2017 17:22
Тоді чого вони поїхали туди на допотопних радянських (російських) танках з російською гарматою, російськими кулеметами ПКТ і НСВТ. ЧОМУ ???????????????Наш порох за їх путлера не кращий ні на копійку......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus