USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Алкоголю в 6 разів вище норми: на Волині спіймали водія-порушника

7 Березня 2021 13:38
Волинські патрульні виявили кермувальників, які не мали посвідчення водія: один з них був у стані сп’яніння.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Вчора патрульні, які несли службу на стаціонарному посту «Цумань» на автодорозі Н-22 (Устилуг – Луцьк – Рівне), виявили мопед Sabur, який рухався без номерного знаку.

Інспектори зупинили транспортний засіб і в 34-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на місці зупинки – 1,31 проміле, що в 6 разів перевищував допустиму норму.

Також патрульні встановили, що мопед не зареєстрований у встановленому законом порядку, а водій не має права керування цим транспортним засобом.
Згодом інший екіпаж патрульних під час патрулювання на вулиці Івана Франка, що в Луцьку, помітив автівку Ford Mustang, водій якої порушив ПДР.

Під час перевірки документів інспектори встановили, що керманич є неповнолітнім та не має відповідної категорії для керування автомобілем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus