USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі водій на «євробляхах» ледь не збив жінку з дитиною на переході

5 Листопада 2017 13:19
Автівка на іноземній ресєстрації у Ковелі ледь не збила жінка з дитиною, які переходили дорогу на пішохідному переході. Трапилося це 4 листопада увечері на вулиці Незалежності.

Про це у Фейсбук написала сама учасниця пригоди Юлія Лєдєнцова.

Зі слів жінки, ввечері вона разом із дитиною йшла вулицею Незлежності у напрямку супермаркету «Вопак». Коли ковельчанка почала переходити дорогу по «зебрі», то автівка, яка раптово повернула з вулиці Незалежності, ледь не збила їх. При цьому водій авто навіть не загальмував перед переходом.

«Я ледь встигла дитину схопити за капюшон куртки, щоб зупинити і не попасти під машину. Водій же говорив по телефону і не звертав уваги на нас. Я підійшла і зробила зауваження (не впевнена, що коректно). Почула дуже багато цікавого про себе. Розумію, що в даній ситуації жінка з дитиною є повністю безсилі. Все що можу, то розповісти і викласти фото машини», - йдеться у дописі пані Юлії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 5 Листопада 2017 13:27
чого всі бляхарі такі зухвалі.. автівка вигорає в 0 за 25 хв.. чи вони про це не думають?
Льоня Показати IP 5 Листопада 2017 14:11
Виродок, він на будь яких номерах буде виродок! Прохання до поліціі взяти на контроль цього хама! Щоб внукам заказав бути чемними і ввічливими з людьми, тим паче мама з дитиною!
звісно Показати IP 5 Листопада 2017 17:26
їздюків на різній реєстрації вистачає, але чому я маю вірити цій "мамі з дитиною"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus