USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку дві автівки не поділили перехрестя

18 Квітня 2017 08:27
На перехресті вулиць Набережна-Шевченка у ніч на 18 квітня трапилася ДТП за участі двох авто, повідомляє прес-служба патрульної поліції Луцька.

Так, водій одного із легковиків не надав переваги в русі іншому, внаслідок чого відбулося зіткнення двох машин. У винуватця аварії в крові виявили 1, 52 проміле алкоголю.

Складено відповідні протоколи і за керування в стані алкосп’яніння, і за вчинення ДТП.

Загалом, за станом на 1 годину ночі 18 квітня патрульні виявили у Луцьку чотирьох нетверезих водіїв.

Так, водія з ознаками алкосп’яніння патрульні помітили на перехресті вулиць Задворецька-Рівненська: той порушив ПДР. Результат підтвердився – 1, 62 проміле алкоголю.

Черговий нетверезий водій на Geely накоїв чимало пригод: спочатку зіткнувся з автомобілем на вулиці Стрілецькій та покинув місце ДТП, далі на вулиці Винниченка виїхав на тротуар, потім – на протилежний бік дороги, де зіткнувся з мурованою декоративною стіною, що розміщена вздовж тротуару.

На щастя, потерпілих у цій автопригоді немає, водій – з ознаками сильного алкосп’яніння, що підтвердилось в наркодиспансері – 2, 74 проміле.

За кілька хвилин до опівночі екіпаж полісменів виявив чергового водія на Volkswagen Polo, який порушив ПДР, цього разу на вулиці Ковельській. Хлопець відмовився проходити огляд на стан сп’яніння, однак мав всі його ознаки, тож складено протокол за ч.3 ст.130 КУпАП
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЧИ Показати IP 18 Квітня 2017 23:31
ЧИ ЇЗДИТЬ ЧТО В ЛУЦЬКУ ТВЕРЕЗИЙ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus