USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку нарешті з’явиться світлофор на проблемному перехресті з залізницею

24 Квітня 2018 15:02
Облаштування світлофора на найбільш аварійно небезпечному перехресті міста здійснять цього року: проект погодили в «Укрзалізниці».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 24 квітня.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась відзначив, що на найскладнішому перехресті міста планують встановити світлофорний об’єкт. Йдеться про перехрестя вулиць Задворецької, Карпенка-Карого та Чорновола, де автошляхи перетинаються з залізничною колією.

Питання про встановлення світлофора на аварійно небезпечному перехресті порушують вже не перший рік.

Тепер проект нарешті отримав погодження в «Укрзалізниці». Отримавши висновок, оголошуватимуть тендер на суму 1,89 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Anat Показати IP 24 Квітня 2018 15:41
справді нарешті післь скількох смертей та ДТП... "погодили" цікаво як зроблять невже вирівняють перехрестя та зроблять все по науці чи як завжди візьмуть мільйон на проекту документацію 200 за роботу і на 600 закуплять світлофорів....?
max Показати IP 24 Квітня 2018 17:59
за такі гроші, можу з кумом там регулювальниками стояти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus