USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку п’яний водій на Peugeut наїхав на патрульного та протягнув його кілька метрів

6 Січня 2019 14:51
Нетверезого водія, який намагався втекти від патрульних, а потім наїхав на одного з інспекторів та протягнув його декілька метрів затримали в Луцьку 5 січня.

По це повідомляє прес-служба волиснької поліції.

Так, у суботу екіпаж патрульних отримав повідомлення на службовий планшет про домашнє насильство на вулиці Красовського. Після прибуття за вказаною адресою, заявниця повідомила, що знаходиться у сина, а чоловік перебуває в стані сп'яніння та сів в автомобіль, що належить їй, а саме Peugeut expert, та рухається в напрямку місця проживання.

Працюючи по орієнтуванню, за декілька хвилин дане авто було помічене на вул. Красовського. На вимогу зупинитися, водій не зреагував та почав рух на патрульного, протягнувши його кілька метрів. Переслідуючи правопорушника, у дворі будинку його наздогнали та затримали. До нього було застосовано спецзасіб кайданки відповідно до ст.45 ЗУ Про Національну поліцію.

На водія складено протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння), ст. 185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського під час виконання ним службових обов'язків).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хохо Показати IP 6 Січня 2019 15:06
бач який вредний
водій Показати IP 6 Січня 2019 15:54
жінка молодець новий тип украинських жінок
Хлоп Показати IP 6 Січня 2019 16:13
Поліцаї геройськи сумували алкаша, перемога!!!
Їван Показати IP 6 Січня 2019 16:19
Далі буде . ... Протверезіє. Заплатить штраф .Жінку поб'є і до хати не впустить. Сама визнає, шо дурна. Він зголодніє і визнає, шо і він, як п'яний то дурний. Помиряться. Сусідам і родині - на посміховисько. І чого тим добились ?
21 до Їван Показати IP 8 Січня 2019 09:37
Помиляєшся. спочатку буде апеляція постанови в суді, виграє суд, бо порушено процедуру, голосно посилає всіх НА%%Й, виходить, купує бухло, іде святкувати, ну а далі може й зарядить жінці за "доброту." Абсолютно нічого йому не світить, а ні штраф, а ні будь що. Тому що лише в Україні закон дозволяє ПРОТЯНУТИ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ДЕКІЛЬКА МЕТРІВ, їздити синім за кермом, в інших країнах вже б те авто зрешетили в сито, а в нас кожний патрон під розписку і пояснення в поліції) Якось так)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus