USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку побільшало нелегальних перевезень. ОНОВЛЕНО. ФОТО

10 Липня 2014 11:20
Перевізники Волині скаржаться на зростаючу кількість нелегальних перевезень. «Нелегали» знахабніли до того, що приходять на автостанцію та забирать звідти пасажирів.

Про це розповів перевізник Михайло Яцишин під час прес-конференції Волинського управління ДАІ сьогодні, 10 липня.
Як зазначив чоловік, проблема нелегальних перевезень, які маскуються під «нерегулярні», не вирішується, а лише поглиблюється. Мовляв, раніше нелегальні перевізники збирали пасажирів біля ТЦ «Імідж», де нині проводиться реконструкція приміщення.

Шукаючи кращого місця, вони перемістились впритул до Автостанції-№1 – паркуються за 50 метрів від в’їзду:

«Знахабніли до того, що просто приходять на платформи і забирають звідти людей, які хочуть купити квиток на автостанції та їхати».

Перевізник зазначає, що якщо раніше «нелегали» возили більш-менш підходящими для цих цілей бусами Volkswagen LT, які переобладнювали у пасажирські, то тепер просто використовують 9-місні буси Opel Vivaro, Nisan Primastar, тощо.

Пан Яцишин каже, що має всі необхідні докази незаконного здійснення пасажирських перевезень та надасть їх відповідним контролюючим органам.

Фото, надані перевізником у якості доказу здійснень нелегальних перевезень
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 10 Липня 2014 11:33
Перевізники Волині скаржаться - це все, що вони вміють. То їм ціни на проїзд підвищуй, то ще щось мішає. Зроби комфорт перевезень вище, ніж в Opel Vivaro, тоді і скаржся. Те, що не видають квитків, то страховки ні від легальних, ні від нерегулярних не доб'єшся.
Анонім Показати IP 10 Липня 2014 12:06
А перевізники не бажають покращити якість перевезення - транспортні засоби, сидіння для пасажирів, відстань між сидіннями, місця для багажу??? Ті автобуси, якими вони возять людей, в інших країнах не придатні навіть для перевезення овочів.
студент Показати IP 10 Липня 2014 13:10
Це той перевізник, що викладач СНУ і проректр у Коцана?
)) до студент Показати IP 10 Липня 2014 13:54
той самий
так-так до )) Показати IP 10 Липня 2014 14:20
Самий чесний. Той, що маршрутки за зарплату викладача купив. "Успішний бізнесмен".
Конкурент Показати IP 10 Липня 2014 17:55
Проблема комплексна! Попередні дописувачі ситуацію знають з позиції люмпена якому ніколи не вгодиш.Щодо вітчизняних автобусів то це дійсно жах як по ціні так і по комфорту! Але ж то вітчизняне без нього конкурсу не виграєш. Щодо нелегальних перевезень то ця проблема до нас поступово перейшла з Рівного і нею жоден орган (державний чи правоохороний) не займається. Так для імітації діяльності чи відписки. НА цій діяльності заробляють усі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus