USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку розроблять комплексну схему організації дорожнього руху

30 Листопада 2016 20:58
Оскільки у місті протягом останнього року значно підвищилася кількість ДТП, розробка нової схеми дорожньої руху покликана допомогти вирішити цю проблему.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

Так, голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук повідомив, що протягом 9 місяців цього року в обласному центрі Волиі на 45% збільшилася кількість ДТП порівняно з 2015 роком та майже вдвічі порівняно з 2014. Отже, існуючий порядок організації дорожнього руху у Луцьку застарів, адже місто змінюється і з’являються новобудови, збільшується кількість транспорту. Депутат просив, аби під час проведення тендеру вказали, що у новій комплексній схемі необхідно врахувати новобудови та нові об’єкти комерційного призначення.

Своєю чергою, депутат Тарас Шляхтич просив зазначити в проекті рішення, аби департамент ЖКГ провів аналіз ринку суб’єктів господарювання, які займаються розробкою таких схем і повідомити їх про прийняття такого рішення міськрадою. Таким чином, до створення комплексної схеми організації дорожнього руху хочуть залучити професіоналів.

До слова, проект рішення поданий депутатом від УКРОПу Сергієм Шкодою.

Депутати підтримали проект рішення, врахувавши пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 30 Листопада 2016 21:33
Краще дороги від снігу почистіть. На більше вони не здатні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus