USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку штрафували пішоходів-порушників. ВІДЕО

14 Квітня 2016 12:30
П’ятеро пішоходів за годину отримали постанови за порушення правил дорожнього руху. Їх виписали працівники патрульної поліції Луцька. Одного пішохода навіть довелося наздоганяти.

Черговий рейд, під час якого особливу увагу поліцейські приділили пішоходам, відбувся сьогодні, 14 квітня, поблизу Завокзального ринку.

Так, значна частина автопригод на дорогах, на жаль, стається з вини пішоходів, які ігнорують правила дорожнього руху. Часто, нехтуючи ними, пішоходи створюють аварійні ситуації.

Нерідко на пішохідному переході перебігають батьки з малолітніми дітьми, чим не лише показують поганий приклад, а й наражають на небезпеку своїх чад.
Сьогодні, за годину роботи, патрульні винесли 5 постанов за порушення правил дорожнього руху пішоходами. Також винесли декілька усних попереджень.

Майже всі порушники, до кого підходили поліцейські, знизували плечима, і свої дії пояснювали тим, що поспішали. Одного з них навіть довелося наздоганяти. Віктор, якого таки наздогнав патрульни, виправдовуючись, переконував, що не бачив небезпеки, коли перебігав дорогу перед автомобілями: «Машини ж стояли…» «А чому втікали?» «А чого доганяли? Того й втікав».
Патрульні зауважують: усне попередження не завжди дієві, а ось оплата штрафу змушує трохи задумуватися наступного разу. Нагадаємо, розмір штрафу – 51 гривня.
Декого від порушення правил дорожнього руху стримувало перебування патрульних. Та, для багатьох навіть це не ставало на заваді. Детальніше - на відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
лучани Показати IP 14 Квітня 2016 12:53
Щоб все полісся перевчити, потрібно місяць щодня стояти та штрафувати.
поліщук до лучани Показати IP 14 Квітня 2016 17:47
а ти такий (така) порядний та чесний що навіть ніколи у недозволеному місці те переходив... голуба кров твоя не позволяє тобі переходити на червоний...
1121 Показати IP 14 Квітня 2016 12:58
НАРЕШТІ ЗАЖИВЕМО!!!
за що ми вам платимо Показати IP 14 Квітня 2016 13:12
Патрульні знову зайнялись найпростішою роботою, як не по місту катаєтесь- то пішоходів ганяєте.Де реальна робота? І ще запитання, чи повернуто державі кошти звільненими працівниками поліціі за пиятику на роботі(по 128 тис. кожен із пияків?)
Спортсмен Показати IP 14 Квітня 2016 13:28
Від Паши не втечеш
друг до Спортсмен Показати IP 14 Квітня 2016 14:35
Паша ще той спрінтер на довгі дистанції
пуп Показати IP 14 Квітня 2016 13:36
Копчику Матіюку не дали слова... може слабо говорящий? Все напарник за нього віддувався та давав коментар А взагалі це все смішно)))
Ірина Показати IP 14 Квітня 2016 13:45
Поїзд їде - воно лізе. А там дехто, напевно, "дзвінок другу" намагається зробити.
Анонім Показати IP 14 Квітня 2016 13:59
А слабо поліції оштрафувати романюків, які не малюють розмітку на дорогах, або не встановлюють відповідних знаків там, де має бути перехід? Показуха. Поліція показує свій "високий професійний рівень роботи". Все не можу зрозуміти, для чого патрульні поліцейські авто пібікають похованим за кутками валютчикам в центрі біля Панно? Це типу "Привіт"?!.
Юїй Луценко Показати IP 14 Квітня 2016 14:12
Не сумніваюсь,що ця проблема є,але коли мажори на БМВ,ЛЕКСУСІ,МЕРСЕДЕСІ,ІНФІНІТІ,РЕЙДЖ РОВЕРІ їдуть нагло пепед пішоходом на пішохідному переході і ще й розвертаються на 2-х "сплошних"і їдуть на пішохідну частину(тротуар),який на Набережній забрали в людей і створили мийку чергову і цим люлям нічого,то Ви вибачте мене...Дійсно піар.І вимкніть ті "кольорові маразми",які і Вам заважають і нічим нікому не допомагають!!!!!!
Пішохід Показати IP 14 Квітня 2016 14:16
Молодці ,давно пора тих пішохідів навчити порядку .Наступного разу буде думати як правильно перейти.
водій Показати IP 14 Квітня 2016 14:16
ну нарешті!! потрібно штрафувати не тільки тих хто в заборонених місцях переходить! бо є такі наглючі, банани в вуха засуне, на переході навіть на дорогу не гляне. а може водію зле, чи будь-яка інша ситуація, а воно в телефоні клацяє і лізе як на завтра. ПО ВУХАХ БИТИ ТАКИХ!
W 17 Показати IP 14 Квітня 2016 14:27
Ото герої, ото молодці, ще б дідуся під 80 років оштрафували! А слабо валютчиків біля квіткового базарчика в центрі міста розігнати (ОШТРАФУВАТИ), чи боїтеся по шапці отримати ???
12345 до W 17 Показати IP 14 Квітня 2016 16:38
якщо дідусь під 80 має право переходити .....не на переході
Patrik Показати IP 14 Квітня 2016 14:49
Нарешті довгостраждальні реформи «впроваджено в дію»! Браво! Рівень злочинності в області зашкалює, а наша поліція пасе пішоходів…До речі - на очах у валютчиків...За результатами діяльності з кожним днем імідж поліції падає все нижче і нижче… А згадайте, як позитивно народ сприйняв переформатування міліції на поліцію... Раділи, надіялись на позитивні зміни, цікавилися процесом професійного підбору поліцейських, проходженням їх атестації, фотографувалися з поліцейськими....І все коту під хвіст! Ви панове полісмени оперативніше визначайтесь з пріоритетами, якщо пішоходи-порушники, то вони повинні бути притягнуті до відповідальності, але ж не в першу чергу.
Валентина Показати IP 14 Квітня 2016 14:50
Правильно,штрафувати порушників - треба. Але,дійсно,чого стоять валютчики біля ЦУМу? А чого самогонку продають біля "Гостинця"? Скільки на "лапу"платиться владі,щоб цього поліція "не бачила"?Чому в автобусах не стоять досі касові апарати,як у Польщі,і вже 25 років їздить народ,як худоба утих автобусах і по поганих дорогах?Чому в магазинах Линника і "Тростянецьких ковбасах",де величезні фінансові обороти,касові апарати теж не стоять? Що,немає де міську казну поповнювати,лише на пішоходах-порушниках? :-(
Яшка Показати IP 14 Квітня 2016 15:02
Цікаво як працює ця система? Якщо у мене немає з собою документрів які підтверждують особу, я можу назватися іменем свого злсного сусіда, і вказати його адресу, тобто штраф прийдеться оплачувати йому, а не мені. Хтось пояснить як це працює?
Пашка до Яшка Показати IP 14 Квітня 2016 15:58
Ти правий. Мене сьогодні зловили поліцаї, то їм дав адресу і всі інші дані свої тещі, а її звати Вася, тобто Василина.
піп до Пашка Показати IP 15 Квітня 2016 11:08
Ти КРАСАВА!!! Сам відмазався і тьощі привіт передав)))
Громадянин Показати IP 14 Квітня 2016 16:31
Люди які ви сліпі! Ви тільки й вмієте що ганьбити тих хто хоч шось старається зробити бо ж самі неробите нічого. Оце тупо сидіти в соц мережах і тролите всіх . Чому ж такі розумні люди які передивились американських фільмів про копів не почитають законів перед тим як обсирати людей. Перше почитайте закони і можливості поліції а тоді ставте притензії...чи ви думаєте що поліція всесильна і якщо взяли туди нових людей то вони можуть все... вони самі придумують закони? Перш ніж обсирати когось подивіться на себе і почніть з себе міняти наше місто і країну на краще
Джек Показати IP 14 Квітня 2016 18:21
Ну нарешті!!!! Хай тепер пішоходи відчують "користь поліції" А то тільки раділи коли штрафували авто за нізащо!
свідок Показати IP 15 Квітня 2016 00:26
от народ ви всі так виступаєте і срете нашу поліцію не знаючи при цьому її функції) це патрульна служба! все! не експерти-криміналісти, не оперативники. ви спочатку самі щось зробіть для того щоб змінити місто і людей на краще, а тоді вже беріться вчити інших а не навпаки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus