USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку вантажівки їздять з небезпечною швидкістю

3 Лютого 2016 16:42
Мешканці вулиці Ківерцівської занепокоєні: небезпека чатує просто на дорозі. Через рух вантажівок руйнуються будинки та дорога, тому просять виправити ситуацію.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради вчора, 2-го лютого.

Депутат Юрій Безпятко прокоментував ситуацію, наголосивши, що вирішенням проблеми може бути обмеження швидкості руху транспорту.

«На вулиці Ківерцівській їздять вантажні автомобілі з перевищенням дозволеної швидкості. Від постійних вібрацій руйнується будинок №6. Також одного разу був випадок, коли вантажівка в’їхала в будинок. Тому, окрім нищення інфраструктури, є й небезпека для лучан. Необхідно обмежити рух вантажних машин до 40 кілометрів на годину», – запропонував Безпятко.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯКІ ДОРОГИ ВІДРЕМОНТУЮТЬ У ЛУЦЬКУ В 2016 РОЦІ

Більшість обранців громади підтримали таке рішення й проголосували за цей депутатський запит до градоначальника.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 3 Лютого 2016 17:08
Пани поліцейські подивиться з якою швидкістю їздять автомобілі по вул. К. Карого, в напрямку зі сторони Варшавського ринку до перехрестя Дубнівська, перейти вулицю неможливо.
Андрій Показати IP 3 Лютого 2016 17:12
Требе взагалі обмежити рух вантажівок, нехай розвантажуються на складах за містом, а по місту вже невеличкі буси розвозять товар.
місцевий Показати IP 3 Лютого 2016 17:20
З вул. Декабристів на вул. К. Карого стоїть знак пешохідний перехід, а водії які їдуть його ігнорують, що робити, бити автомобілі водіїв які порушують правила , чи приймаємо інші міри
Джек до місцевий Показати IP 3 Лютого 2016 18:31
Морду тобі б*ти!Сядь в машину і тоді будеш говорити кого і де пропускати.
Водій Показати IP 3 Лютого 2016 19:19
Центр міста, вул. Яровиця, постійний жах від крупногабаритних автомобілів, які заізджають на базу облспожиспілки. Спускаєшся на авто на вул. Набережну і регулярно впираєшся у величезну цистерну для перевезення оліі, якій і розвернутись то не можливо, не кажучи вже про дорогу, яку вона нищать. У цивілізованому світі є логістичні центри за межами міста, де відбувається перевантаження для подальшоі доставки малогабаритним транспортом, є контроль за переміщенням крупногабаритного транспорту. У Луцьку поліція зважає на порушників на легкових авто, попри наявність знаків, які обмежують пересування вантажівок. При підйомі на ту ж вул. Яровиця із вул. Набережноі знаходиться знак, який забороняє рух крупногабаритного транспорту. Для кого цей знак? Для жінки яка кіз весною веде від річки?! Від легковика, припаркованого на тротуарі шкоди, явно, не більше, ніж від фур, які раллі влаштовують по Луцьку...
До Джека Показати IP 3 Лютого 2016 19:19
Ти скажи де живуть твої кіндери і там буду ганяти, побачимо що зробить твоя к** ила
яша Показати IP 3 Лютого 2016 21:05
По вулиці ківерцівській їздять автомобілі які везуть на собі по 30т щебня,коли на дворі +25 та ніхто не звертає уваги! То що можна говорити про швидкість?
теж саме Показати IP 3 Лютого 2016 21:34
роблять вантажівкі проскакуючи вночі по рівненській та волі на шаленній швидкості

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus