USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Луцьку з’явиться декілька нових світлофорів. Перелік

5 Січня 2017 16:56
Нові світлофори з’являються біля ЗОШ №3, на вулицях Ковельській та Шевченка.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Луцької міської ради.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась зазначив, що цьогоріч передбачені кошти на встановлення декількох нових світлофорів. Серед них, світлофор з кнопковим регулюванням на вулиці Набережній неподалік ЗОШ №3.

Також світлофорами розмежують перехрестя Ковельської і Шевченка. Ще один планують обладнати поблизу роз’їзду, між вулицями Червоного Хреста та Ковельської (біля супермаркету «Пакко»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 5 Січня 2017 17:12
"Також світлофорами розмежують перехрестя Ковельської і Шевченка." Дане перехрестя вже обладнане світлофором.Про що мова?
Оглядач до Анонім Показати IP 5 Січня 2017 18:03
Ну ще раз гроші треба списати...
Анонім Показати IP 5 Січня 2017 23:42
Такі світлофори є прушення правил дорожнього руху. Такі світлофори правилами не передбачені. Водій,який буде їхати,може їхати на любе світло.Порушення не буде.
Петро до Анонім Показати IP 6 Січня 2017 23:04
Таких сфітлофорів як на фото не буде! ви як мала дитина сприймаете все всерйоз...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus