USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Мюнхені волинян зустрічав генконсул з температурою

8 Грудня 2014 17:58
Здійснюючи автопробіг Європейськими містами, волинські самооборонівці зауважили, що представництва Генконсульств не зацікавлені у тому, аби підтримувати українців з дипломатичними місіями.

Про це під час прес-конференції щодо автопробігу «HelpUkraineSaveEurope» повідомив самооборонівець Сергій Чуріков.

З його слів, європейські Генконсули доволі пасивні, й просто відбувають дні на роботі.

«Ніхто із них не підтримав нашої акції. І лише Генконсули із Кракова та Мюнхена відгукнулись і пішли нам на зустріч, а останній зустрівся з волинянами, маючи при цьому високу температуру», - наголосив самооборонівець й додав, мовляв, проблем у тому, що на підтримку дипломатичних місій українська влада виділяє мало грошей.

Разом із тим, зі слів учасника автопробігу Павла Цапюка, у Чехії віднедавна також є свій Майдан, але від українського він відрізняється меншим радикалізмом. Так, чеські активісти і просто містяни збирають підписи про недовіру до нинішнього президента Чехії Мілоша Земана за його, на їх думку, нечемну поведінку і пропутінську позицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ВОНО Показати IP 8 Грудня 2014 18:45
і тепер вони нам везуть еболу від генконсула Мюнхена, друзі це пермога
Andrij до ВОНО Показати IP 9 Грудня 2014 00:06
ta tu napevno tojy Єболою vze davno xvoriesh ..... a genkonsyl v Müncheni normalnuj 4yvak xo4a i groshi z nashux spivvit4uznukiv dere za poslygu 4umali.....
Дончанин до Andrij Показати IP 9 Грудня 2014 00:13
коментар було видалено
Andrij до Дончанин Показати IP 9 Грудня 2014 11:56
Jak skazav mij xoroshuj dryg Oleg Ljashko: "na donbass idu, padlo" !!!!!!!!
Анонім Показати IP 9 Грудня 2014 00:21
Как приятно, что наш народ обладает талантом находить прекрасное в навозе. Табличка: сарказм. 2012 год. Правительство Азарова закупило шины по 26 тыс. грн за штуку. Комментарии: "НАдо им купить железные решетки, так как их мозги уже не исправишь!", "Да здравствуют наши правители! Ура! молодцы!". 2014 год. Правительство Яценюку закупило шины по 42 тысячи за штуку. Комментарии: "Все правильно комплект зимних БРОНИРОВАННЫХ шин так и стоят! Еще шиномонтаж около 3000 грн", "Ну, отказался бы кабмин от этого Мерса мы стали бы жить лучше?".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus