USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську містяни зупинили ремонт дороги

18 Липня 2016 14:47
Жителі вулиці Чайковського у Нововолинську, обурені непрофесійним, на їхню думку, виконанням ремонтних робіт фірмою “Сантехмонтаж”, і змусили працівників призупинити ремонт дороги. Зустрівшись з людьми, мер Віктор Сапожніков у присутності директора фірми-підрядника Анатолія Коптюка пообіцяв, що робота буде виконана якісно.

Дорогою це називають не всі. Водії жартують – легше перенести машину, аніж проїхати. “Здається, недалеко від центру живемо, а ходимо, як у забитому селі”, – бідкаються люди. Щоб пройти цей відрізок шляху, особливо після дощу, треба триматися за людські паркани, - інформує БУГ.

Доки люди звинувачують міську владу за бездіяльність, чиновники рапортують, що ремонт вже розпочали. На це, буцімто, виділили 410 тисяч гривень і залучили недорогу фірму, “відшивши” луцьких фахівців, які починали цю справу (і, до слова, досить непогано з нею впорались).

Нововолинці вже мали гіркий досвід із недобросовісним підрядниками, які неякісно та несвоєчасно ремонтували вулиці. Переможцем тендеру може бути лише та фірма, яка подасть найнижчу вартість виконання ремонтних робіт. Так і потрапляють на розбиті дороги підприємці, які вміють зекономити і собі, і іншим, - пише видання.

Місцеві кажуть, що підрядна організація не ремонтує, а тільки руйнує дорогу. Жителі намагались з’ясувати, хто ж виконує роботи на цій ділянці. Відповідальної особи, яка контролює роботи, так і не знайшли. І сталося так: всі чекали коли почнуть ремонтувати славнозвісну дорогу, коли час прийшов – зупинили ремонт.
“Бачите, як луцькі робили? А ці роблять як попало: подушки нема, тут одна висота, там – інша. Знову будемо звертатися за ремонтом через рік. Ми ж не просимо тротуарів – зробіть хоч раз, але нормально. Немає навіть представника, в якого можна поцікавитися про хід виконання робіт. Ось на те каміння хляпнуть асфальт – і готово”, – обурюються жителі.

Це вже “почищена” дорога, на яку сиплять щебінь.
Жителі вулиці запросили мера Віктора Сапожнікова оцінити стан справ з горе-ремонтом. Прибув і Анатолій Коптюк, який до того не знав, що людей така робота не влаштовує, і своїх “промахів” не бачив. Говорив, що вивіз 12 машин землі, очищуючи дорогу, проте люди впевнені – забрали наполовину менше. Обговорили також питання розширення шляху до 4-х метрів, щоб автівки мали можливість розминутися. Міський голова погодився “докинути” коштів на ремонт.

“Я вам обіцяю, що у вас буде гарна дорога”, – такі слова міського голови традиційно обнадіяли.

Жителі Чайковського кажуть, що хочуть жити у комфортних умовах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бєлка Показати IP 18 Липня 2016 15:14
сапожніков встрєтіл дорожніков

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus