USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Володимира-Волинського – ноу-хау

10 Жовтня 2015 10:14
Ноу-хау у центрі Володимира-Волинського помітно стало одразу. Шість автомобільних та десять пішохідних світлофорів встановили на перехресті вулиць Данила Галицького та Ковельській, безпосередньо на Данила Галицького, оснастять новинками виїзд із автостанції, - інформує БУГ.

Потреба заміни світлофорів на перехресті Данила Галицького та Ковельській існувала давно. Особливо гостро про неї заговорили після ДТП в якій загинула жінка.

Рішенням сесії міської ради виділили 400 тисяч гривень саме на нові, сучасні світлофори.

Як розповів БУГу начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Володимир-Волинського міськвиконкому Віктор Фіщук, підрядником по виконанню робіт є фірма із міста Кіровограда. “Ми тривалий час шукали підрядника, який погодиться саме за таку суму виконати необхідний комплекс робіт. У місті Кіровограді, ознайомившись із обсягами, погодилися підписати договір”, – пояснив начальник управління.

9-го жовтня розпочали монтажні роботи, 12-ого жовтня планують встановити на прохання УТОСу ще й звукові сигнали на світлофори для пішоходів, аби полегшити перехід дороги людям з особливими потребами.

“Плануємо також втсановлення діодних світлофорів на вулиці Луцькій, в районі ЗОШ №5 та на вулиці Степана Бандери в районі ЗОШ №1. Однак, наразі фінансування на ці об’єкти ще не виділили”, – сказав пан Фіщук.

Діодні лампи, на яких працюють новенькі “регулювальники” – енергоекономні та мають рік гарантії. За цей період вони повинні безперебійно працювати та зняти низку проблем із комунальників міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шо? Показати IP 10 Жовтня 2015 19:40
Яке ноу-хау??? Шо ви валите??
Pole Показати IP 11 Жовтня 2015 06:07
В Ковелі таке ноу хау два роки))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus