USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У ДАІ закінчуються номерні знаки, українці масово скуповують авто

11 Вересня 2013 08:31
Через те, що українці почали масово купувати автомобілі, в ДАІ скаржаться – не вистачає номерних знаків. Закон про утилізаційний збір змусив людей пришвидшити свої плани щодо купівлі авто, пише ТСН.

«Вже півтора тижні їжджу з тимчасовими номерами - в МРЕВ немає постійних. Кажуть, що через підвищений попит їх не встигають випускати», - написав на автофорумі користувач Сергій.

У ДАІ погоджуються – проблема є.

«Номери не встигають випускати і привозити», - повідомив старший інспектор прес-служби ДАІ України Олександр Нечаюк. Але він запевнив – скоро номери мають з'явитися.

Нагадаємо, що утилізаційний збір не змусив українців купувати вітчизняні автомобілі.

У липні 2013 року динаміка продажів автомобілів скоротилася на 15,5%, якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рішало Показати IP 11 Вересня 2013 10:06
В МРЕВ то номерних знаків не має, то бланків на нові права водія, то бланків техпаспортів - все це говорять, щоб оформляли люди через рішал, які ім долю відстібають.
олег Показати IP 11 Вересня 2013 10:57
Ні прокуратура ні СБУ ніколи не наведуть порядок в МРЕВ, оскільки МРЕВ їм платить - все дуже просто!!! Позор українській міліції!!! Стидно жити в такій державі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus