USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

У Луцьку крадуть з автівок через поганий відеонагляд

23 Січня 2013 16:47
На автомобільних стоянках біля торгових центрів та супермаркетів у Луцьку встановлений поганий відеонагляд, що сприяє автопограбуванням.
Про це розповів начальник Луцького МВ УМВС Віталій Бортнюк під час засідання постійної депутатської комісії Луцькради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 23 січня.
На думку головного правоохоронця Луцька, важливим є питання охорони на автостоянках і парковках, адже там найчастіше здійснюють крадіжки з транспортних засобів.
«Я думаю, що якщо біля наших всіх супермаркетів і торгових центрів буде налагоджений такий відеонагляд, яким він має бути, то це також буде нам сприяти у розкритті злочинів», - зазначив Віталій Бортнюк.

Окрім того, він додав, що чимало крадіжок з автомобілів у другій половині минулого року здійснили шляхом сканування коду сигналізації. «Не були пошкоджені замки і сигналізація не спрацювала. Працюють заїжджі професіонали або з Львова, або з Києва», - зауважив правоохоронець.
Так, крадіжки здійснювали біля гіпермаркету «Там Там», який, за словами Бортнюка, «вже відзвонився, що вони зробили відеонагляд», ТЦ «Гранд Волинь» та ТЦ «Слон». Щодо останнього, то начальник Луцького МВ УМВС зауважив, що уже спілкувався із керівником підприємства, який запланував встановлення відеонагляду на перше півріччя цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучани Показати IP 23 Січня 2013 17:00
Легко списати на когось. Крадуть ,бо погано працює міліція. Не видно патрулів, не проводяться спецоперації.
): Показати IP 23 Січня 2013 18:14
Якщо чесно, то варто сказати, що крадуть не від того, що хтось погано працює - люди в нас такі (в силу різних причин стають такими)!
УПРАВДОМ Показати IP 23 Січня 2013 21:28
ШАНОВНИЙ АВТОРЕ ДАНОЇ СТАТТІ ДЛЯ ЧОГО ВИ ПЕРЕКРУЧУЄТЕ СЛОВА НАЧАЛЬНИКА ЛУЦЬКОЇ МІЛІЦІЇ??? Я ОСОБИСТО БУВ ПРИСУТНІЙ НА ВКАЗАНОМУ ЗАСІДАННІ, ДЕ ГОВОРИЛОСЯ ПРО ТЕ, ЩО ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ СПРИЯТИМЕ БІЛЬШ ШВИДКОМУ РОЗКРИТТЮ КРАДІЖОК З АВТО НА СТОЯНКАХ БІЛЯ ТОРГОВИХ ОБ"ЄКТІВ,ПРИШВИДЧИТЬ ТА ПОЛЕГШИТЬ РОБОТУ МІЛІЦІЯНТІВ.МОВА ПРО НЕСПРОМОЖНІСТЬ РОЗКРИТИ ТАКІ ЗЛОЧИНИ ВЗАГАЛІ НЕ ЗВУЧАЛА
ВІДПОВІДЬ Показати IP 24 Січня 2013 07:12
ПОЛОВИНУ МАШИН САМІ КРАДУТЬ ЩОБ КРЕДИТ НЕ ПЛАТИТИ
вв Показати IP 24 Січня 2013 13:04
а скільки таких крадіжок вони розкрили???напевне жодної.А отримують зарплату за рахунок сплати нами податків
Вова Показати IP 24 Січня 2013 16:05
брехуни вони всі
вап Показати IP 2 Лютого 2013 22:35
++

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus