USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українські водії можуть сказати усе, що думають про даішників. ВІДЕО

26 Липня 2013 10:38
Керівництво ДАІ заохочує водіїв, аби ті скаржилися на інспекторів. Керівники управлінь упродовж двох тижнів особисто хочуть вислухати нарікання автомобілістів, повідомляється у сюжеті ТСН.

Проте самі водії не спішать скаржитися - на одному з перших таких спілкувань під кабінетом керівника обласного ДАІ черги немає. Та і ті нечисленні люди, що прийшли, скаржаться на глобальне: нелегальних перевізників, відсутність бланків на водійські посвідчення, а також просять повернути техогляд. Водії на вулицях пояснюють, що на таку зустріч нізащо не підуть, бо вона не має сенсу.

Скарги, пояснює журналіст інтернет-видання «Дорожній контроль» Ілля Олейников, дієві не завжди. «Більшість відповідей на скарги - це, все ж таки, відписки, що міліціонери діють в рамках закону», - говорить Олейников.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юрій Показати IP 26 Липня 2013 10:49
Саме так... у нас тепер кругом один закон - хто сильніший той і прав. в кого зброя в руках той взагалі, як папа римський, нардепи та всі служителі феміди - то вже просто архангели неприкосновенні... банда в законі одне слово то ж і закон у нас один - закон бандита
Олег до Юрій Показати IP 1 Серпня 2013 21:52
Підтримую ! Бандити при владі !Будемо мовчати-будем рабами !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus