USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Україні можуть подорожчати вітчизняні авто

9 Серпня 2013 12:34
В Україні можуть зрости ціни як на іномарки, так і на вітчизняні автомобілі. Зі слів виробників, вони можуть не встигнути до 1 вересня виконати вимоги закону, і тоді утилізаційний збір пошириться і на них, інформує «Коммерсант-Украина».
«Ми не встигаємо до 1 вересня виконати вимоги закону. На створення виробничої програми та її реалізації потрібно більше часу»,- повідомив керівник відділу зв'язків з громадськістю компанії «Єврокар» Олена Гавінська.
Зі слів віце-президента з виробництва корпорації «Укравто» Олега Папашева немає такої програми і у ЗАЗу. «Ми докладаємо зараз усі зусилля, щоб створити мережу центрів з утилізації автомобілів - майданчики для пунктів у нас вже є. Якщо мережу не вдасться створити до 1 вересня, нам доведеться платити збір»,- сказав він.
У «Богдані» і АІС ситуацію не прокоментували.
Варто зазначити, що «Єврокар» вже повідомив дилерам про зростання цін на весь модельний ряд. Зокрема, авто подорожчають на 7 300 гривень. Водночас Папашев сподівається, що його компанія встигне виконати вимоги закону і поки ціни не підвищувала.
У повідомленні йдеться, що АІС вирішить це питання вже у вересні, зазначив директор з маркетингу компанії Сергій Боровик.
Нагадаємо, на введенні утилізаційного збору наполягали саме вітчизняні автовиробники. 4 липня Верховна Рада ухвалила закони про утилізаційний податок, величина якого для конкретного авто розраховується з урахуванням базових ставок та коригуючих коефіцієнтів, прив'язаних до об'єму двигуна і в залежності від того, нове авто або старе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
авто Показати IP 9 Серпня 2013 13:23
що ж ви витворяєте уроди з народом
Автозаз ЛАЙНО! Показати IP 9 Серпня 2013 17:23
Чого ці д***ли самі не хочуть сісти на свої срачі? Треба йти на Київ і валити м***ків,хватить терпіти це нахабство над народом! Палити і бити їхні круті мерси і свинячі морди!!!
андрiй76 Показати IP 9 Серпня 2013 18:03
Бандюк Яник рулить...
тверезий Показати IP 9 Серпня 2013 20:37
Нехай олігархи їздять на амулетах і ланосах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus