USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Реєстрація авто в Україні буде проходити по-новому

2 Вересня 2018 12:31
Кабінет міністрів скасував процедуру зняття транспортного засобу з обліку.

Про це повідомиляє видання Liga.Net.

Зміни до Порядку держреєстрації, зняття з обліку авто, автобусів і самохідних машин, сконструйованих на шасі авто, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів внесені постановою Кабміну від 22 серпня 2018 року № 637.

Згідно з документом, транспортні засоби при продажу будуть перереєстровувати на нового власника. У переліку документів, що підтверджують правомірність придбання авто, доданий договір купівлі-продажу за результатами електронних торгів або аукціону.

Сервісні центри МВС видаватимуть тимчасовий реєстраційний талон і номерні знаки на автомобіль, який передано керуючому на підставі договору, укладеного з Національним агентством з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів.

Тимчасовий реєстраційний талон видадуть на термін, зазначений у договорі управління.

У разі втрати техпаспорта і номерних знаків транспортного засобу, переданого в управління Нацагентством з розшуку корупційних активів, нове свідоцтво про реєстрацію та номерні знаки видаються на підставі заяви керуючого і договору управління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 2 Вересня 2018 14:31
Воно то зрозуміло що треба читати сам документ щоб розібратися. АЛЕ! До чтого тут написали про якесь агенство і до чого тут тимчасовий талон і я ким боком воно до купівлі авто?
Q Показати IP 2 Вересня 2018 17:06
Зрозуміло, що нічого не зрозуміло.
Ввв Показати IP 2 Вересня 2018 18:58
Нові приколи... Покращення для агенства..
Юра Показати IP 2 Вересня 2018 22:23
Передрукували з іншого ресурсу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus