USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Вересневе: депутат Луцькради інспектував рух маршруток у вечірній час

28 Лютого 2017 16:51
«Брехня навколо руху маршруток на Вересневе починає діставати», – такими словами розпочав свій допис у Фейсбук депутат Луцької міської ради Борис Смаль.

Зі слів обранця громади, він адресував відповідний депутатський запит першому заступнику Луцького міського голови про те, що рух маршруток у район Вересневе у вечірній час не відповідає графіку. Тобто, кількість рейсів у темну пору доби в мікрорайон автобуси здійснюють значно менше, ніж зобов’язувався перевізник.

«У приватній розмові представник АТП 10701 визнав, що в вечірній час маршрутки не їздять, та й не будуть їздити.

Цитата з офіційної відповіді директора Луцького АТП 10701: «Згідно даних системи МАК на Вересневому щоденно відмічаються автобуси о 22.14 (вих.3), 22.26 (вих.4) та 22.38 (вих.5)».

Вчора перевіряв особисто – був лише один рейс №23. Заради справедливості – маршрут №24 теж лише один. Відповідно до графіку, повинно бути сім (!) рейсів. Брешуть про білети, які видають водії. Брешуть про дотримання графіку руху. Чи варто вірити в горлання про нерентабельність руху та необхідність підняття ціни?» - йдеться у дописі Бориса Смаля.
Нагадаємо, проблема з доїздом у район Вересневе особливо гостро постала ще влітку 2016 року. Лучани були обурені через невиконання обов'язків перевізником маршруту № 23 у Луцьку, і своє звернення щодо вирішення цього питання зареєстрували на сайті Єдиних систем місцевих петицій.

Так, зі слів ініціаторки звернення, через недобросовісне виконання обов'язків перевізником мешканці мікрорайону не можуть вчасно дістатися роботи. Окрім того, лучани нарікали на поведінку самих водіїв маршрутки № 23.

Варто зауважити, недотримання графіку руху та незадовільний стан автобусів хвилює і мешканців мікрорайону №55.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2017 18:09
Щось я не зрозумів а ні директора АТП, а ні депутата. В нас хоч якісь закони діють? Депутат зробив хорошу справу, тобто виконав свій обов'язок, як депутата, але що означає цитата в його зверненні "В разі неможливості дотримання графіку, прошу повідомити... розмістити...". Що значить прошу? Вимагаю їздити згідно встановленого графіку, а ні, то на*іг з бару! Якщо цей не може забезпечити перевезення, то необхідно запросити іншого перевізника який зможе. Чому в інших містах з цим проблем немає? Це видимість роботи! Що ж то вже за мафія така, якщо навіть депутат ли*е п'яту точку перевізнику?!
Анонім до Лучанин Показати IP 28 Лютого 2017 19:44
так які проблеми ? ідеш до директора АТП з бейсбольною битою і розказуєш наскільки він неправий
Анонім Показати IP 28 Лютого 2017 19:48
панове депутати !!!!!!! не жуйте жуйку. про це всім відомо. РОБИТИ ТРЕБА, ОРГАНІЗОВУВАТИ РУХ ТРАНСПОРТУ, ПРИЙМАТИ ВІДПОВІДНІ РІШЕННЯ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus