USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни зі «штучною ниркою» просять пільги на проїзд

20 Березня 2015 12:35
Мешканці області, які за станом здоров’я вимушені регулярно відвідувати медичні установи для проведення гемодіалізу, просять надати їм право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті.

Про це під час засідання 34 чергової сесії Волинської обласної ради

сьогодні, 20 березня, повідомила депутат Валентина Блінова.

«Звертаюсь до голови ОДА Володимира Гунчика від імені усіх волинян, які потребують гемодіалізу та просять виділити їм безкоштовні проїзні документи терміном на рік. Справа у тім, що іноді інвалідам першої групи, які перебувають на «штучній нирці», доводиться долати відстань до лікарні у 50 кілометрів. На прохання допомогти, вони отримали відповідь від директора департаменту інфраструктури Волинської облдержадміністрації Івана Мирки про 50 % знижку на проїзд таких громадян, однак лише у період з 1 жовтня до 15 травня. А в інші періоди року їм що не хворіти?», - запитала вона в очільника області.

Тож, обранці громади таку ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 20 Березня 2015 12:41
В Зека просили? А в Кучми?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus