USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин перегородив дорогу КамАЗу, а потім розбив авто

26 Серпня 2014 13:40
Обмеження волі строком до п’яти років може отримати житель Володимир-Волинського району за свої неправомірні дії, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Автомобілі здійснювали перевезення деревини, яку заготовляло підприємство. Водій «КамАЗа» зателефонував до керівництва та повідомив про те, що місцевий житель перегородив автомобілю дорогу.

Власник транспортних засобів відразу повідомив про це чергову частину Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області.

Прибувши за викликом, правоохоронці встановили, що 30-річний житель району вирішив що «КамАЗам» не можна їхати через нову асфальтовану вулицю та сказав прямувати до лісу в об’їзд, що водій і зробив. Однак за кілька хвилин чоловік мопедом наздогнав автомобіль, знову перегородив йому рух.

Висловлюючись на адресу водія нецензурними словами, зловмисник взяв на узбіччі дерев’яну дошку і почав бити нею по кабіні та лобовому склі автомобіля. У результаті – розбите переднє лобове скло, корпус дзеркала заднього виду, а також пошкоджений обтікач.

За даним фактом слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у розпочато кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство). Такі дії караються штрафом відп'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян абоарештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'ятироків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 13:44
а може він "майданівець"? всіх не пересаджаєте!))))
Cпам Показати IP 26 Серпня 2014 13:51
а може хватить ліс розкрадати тай їздити по щойно відремонтованих вулицях ????????????
лучанин Показати IP 26 Серпня 2014 14:49
Беруть мусарки за ліс як і брали.. і крадуть той ліс як і крали.. зараз правда більше.. під шумок відсутності влади і покарання..
лучанину Показати IP 26 Серпня 2014 15:29
сам, мусарок намитий, береш
Безхатько Показати IP 26 Серпня 2014 21:06
Валерій Черняков головний охоронець лісу від СВОБОДИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus