USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин пограбував автомийку та викрав авто

6 Листопада 2018 13:56
Нововолинський розбійник, який пограбував автомийку, втрапив за ґрати на 9 років.

На початку грудня 2017 року не судимий раніше молодик розповів своєму раніше уже судимому за крадіжку товаришу про порядок роботи автомийки на вулиці Луцькій у Нововолинську, засоби охорони та кількість виручки, яка може знаходитися у закладі, дістав балаклави, які унеможливили б упізнання злочинців, та пообіцяв допомогти зі збутом здобичі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Уночі 9 грудня раніше судимий зловмисник прихопив із собою співучасника, гумову палицю й макет пістолета та проникнув у приміщення автомийки. Побивши оператора мийки гумовою палицею та погрожуючи йому убивством, молодики заволоділи грішми в сумі 4420 грн., мобільним телефоном та ключами від автомобіля «ОРЕL VECТRA», на якому і втекли з місця пригоди.

Пособник взявся продати украдене авто, але не встиг його збути.

Вироком Нововолинського міського суду раніше судимого молодика визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 та ч.2 ст. 289 КК України, й призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Його посібнику, який щиро розкаявся у скоєному, призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.

Кримінальне провадження щодо співучасника нападу на автомийку перебуває на розгляді в суді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 6 Листопада 2018 14:03
Організатор мав понести найбільше покарання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus