USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Що робив Автомайдан у Ковелі

30 Січня 2014 20:28
Декількадесят автівок з автивістами волинського автомайдану приїхали у Ковель для того, щоб закликати місцевих мешканців бути більш активними, - інформує ВолиньPost. Акція відбулася у четвер, 30 січня.

Почалася вона у Луцьку, звідки виїхало близько 30 автомобілів. Вони «перегрупувалися» та запаслися пальним на заправці біля обласного центру та вирушили у напрямку Ковеля. Тут до них приєдналися ще 30 автомобілів з інших куточків Волині. Об'єднана колона проїхала містом. Автомайданівці побували біля основних об’єктів, зокрема закликали «вставати» ковельчан поблизу залізничного вокзалу, райвідділку міліції, у міській раді. Колону активістів постійно супроводжували працівники ДАІ, які знімали події на відеокамери. Основним пунктом призначення автомаданівців була міська рада, де саме відбувалася чергова сесія. Перед депутатами та активістами виступили лідери волинського автомайдану. Вони закликали присутніх вшанувати хвилиною мовчання загиблих у сутичках на вулиці Грушевського в Києві. До вшанування приєдналася і міліція. Автомайданівці зазначили, що приїхали вони у Ковель не просто так.

«Ми засвідчили свою повагу, ми знайшли побратимів, ми об’єднуємось… Автомайдан на сьогоднішній день є потужною, дієвою, мобільною силою», - зазначили активісти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 30 Січня 2014 20:59
В Київі "аутомойдан" вже доїздився....
БОГОЛЮБИ Показати IP 30 Січня 2014 21:24
И ПОЧЕМУ ЛЮДЯМ НЕ ЖИВЕТСЯ СПОКОЙНО. ИХ БИ АКТИВНОСТЬ И БЛАГО НАРОДНОГО ХОЗЯЙСТВА. СНЕГ БИ ПОУБИРАЛИ НА ТРАССЕ.
Олег Показати IP 31 Січня 2014 07:24
А ти вже багато "наубирал"???
Оксана Показати IP 2 Лютого 2014 18:19
Обьеднуйтесь ради нашого майбутнього і майбутнього наших дітей,сила і воля українського народу настільки велика що наші можновладці навіть неможуть уявити1!!!У ЄДНОСТІ ВЕЛИКА СИЛА!!!!!!!!!!!
Оксана Показати IP 2 Лютого 2014 18:19
Обьеднуйтесь ради нашого майбутнього і майбутнього наших дітей,сила і воля українського народу настільки велика що наші можновладці навіть неможуть уявити1!!!У ЄДНОСТІ ВЕЛИКА СИЛА!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus