USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Які автомобілі викрадають в Україні найчастіше

24 Жовтня 2018 22:25
Згідно з оприлюдненою Нацполіцією інформацією, найбільшим ризиком викрадення в Україні користуються автомобілі японських брендів.

Про це повідомив заступник глави Нацполіції В’ячеслав Амброськів, передає «Аuto.24».

Автомобілі марок Toyota та Lexus, які входять до одного авто концерну, найчастіше викрадають в Україні. За 9 місяців 2018 року автомобілів цих марок викрали 270 одиниць.

На третьому місці за популярністю у автокрадіїв – Mazda (71 авто). Далі у рейтингу розташувались Land Rover, Mercedes-Benz, Honda, BMW та Audi.

Крім того, заступник глави нацполіції поширив інформацію про регіони України, де найчастіше викрадають автомобілі. Виявилось, що за 9 місяців 2018 року найбільше автівок викрали у Києві. Це майже вдвічі, ніж викрадають у інших трьох інші регіонах-лідерах, разом узятих.

Також були оприлюднені дані про сезонність викрадень автотранспорту – крадії частіше займаються цим промислом в теплий сезон.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цукерман М. Показати IP 25 Жовтня 2018 08:07
Мають ще " совість " злодії , що не крадуть простих авто трудового народу ... А ті як прийшли , так і пішли , буде друга !!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus