USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

За день у Луцьку виявили два авто з ознаками підробки документів

21 Січня 2018 19:27
У суботу, 20 січня, увагу патрульних у Луцьку привернув автомобіль Nissan, водій зупинився в зоні дії знаку 3.34 (зупинку заборонено). При перевірці документів встановили, що вони мають ознаки підробки. Тож на місце викликали слідчо-оперативну групу, а на водія винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Транспортний засіб згодом евакуювали, повідомляє прес-служба волинських патрульних.

Також учора патрульні зупинили автомобіль Ssang Yong, у якого не було заднього бампера. Перевіряючи документи на транспортний засіб, правоохоронці виявили в них ознаки підробки. Слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик полісменів, вилучила автомобіль. На водія винесли постанову за порушення ПДР.

Окрім того, вчора по орієнтуванню зупинили ЗАЗ, оскільки на службу 102 надійшов дзвінок, що водій керує, можливо, в стані алкогольного сп’яніння. 30-річний чоловік виявився тверезим, однак перебував у розшуку Луцьким відділком поліції через несплату кредитів і заборгованість. Тож його доставили до відділу поліції та передали слідчому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іван Показати IP 21 Січня 2018 21:28
Хай приймуть закон про розмитнення,то тоді будуть їздити на таких як треба.І я в тому числі)
Анонім Показати IP 21 Січня 2018 22:01
Бляхарі всі такі: на чужому ку. сало шукають.
Бляхам смерть до Анонім Показати IP 22 Січня 2018 09:17
Звичайно євро бляхі вині у всіх бідах людства. Прикінь небулоб євро блях ніхтоб машини не крав і не перебивав а потім лохам не продавав. Оцеб зажили ех коли вже влада шось зробить євробляхам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus