USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Геріатричний пансіонат отримав необхідну техніку

17 Грудня 2013 14:20
Благодійники зустрілися з мешканцями та колективом Луцького геріатричного пансіонату. Про проблеми та потреби закладу розповів директор Станіслав Оліферович. Він подякував представникам благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» за постійну підтримку і допомогу.

«Це перший фонд, який діє в Луцьку і надав таку допомогу. Так, у минулому році ми здійснили ремонт душової кімнати на другому поверсі вартістю 30 000 гривень, передплачували по 100 примірників місцевих газет, закупили необхідні засоби особистої гігієни для мешканців. І у 2014 році ми будемо отримувати місцеві газети від «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Добре, що є ще такі меценати і спонсори, які надають реальну допомогу. І сьогодні для мешканців нашого геріатричного пансіонату закупили 5 холодильників. Я дуже вдячний і сподіваюсь, що й надалі народний депутат Ігор Палиця буде допомагати», – звернувся до присутніх Станіслав Оліферович.



Заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич подякувала директору пансіонату за те, що опікується мешканцями: «Ігор Петрович Палиця надає допомогу у відповідь на ті звернення, які приходять на фонд від адміністрації вашого закладу. Тому дякую за те, що дбаєте про пансіонат і ми знаємо про проблеми, які потрібно вирішувати спільно. Хай ця техніка, подарована майже у переддень свята Миколая трішки полегшить ваш побут. Бажаю усім з нагоди свят добра, радості, кожен день хай Бог дає сили, щоб вам було комфортно, затишно, спокійно, мирно».

Також Ірина Констанкевич зазначила, що цього року на фінансування програм, які реалізуються благодійним фондом, витратили 26 мільйонів гривень і зазначила, що наступного року бюджет не зменшуватиметься. Значну частину цих коштів спрямовують на реалізацію програми «З добром у серці», яка передбачає допомогу соціально незахищеним лучанам.

Під час зустрічі мешканці Луцького геріатричного пансіонату подякували за допомогу храму, який знаходиться у їхньому закладі. Чашу для причастя – такий подарунок отримав від благодійників храм святих Косми і Даміана.

Варто зазначити, що у Луцькому геріатричному пансіонаті проживає 175 лучан. Переважно це одинокі люди, в яких немає рідних та близьких.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus