USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі школярі змагались у «Веселих стартах»

19 Грудня 2013 17:40
Фінал міських спортивних змагань «Веселі старти» відбувся у Луцьку на базі НВК №24 за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Дійство приурочили до найулюбленішого свята усіх малюків – Миколая, повідомили у прес-службі Фонду.

Змагання такого типу відбуваються у Луцьку вже більше десяти років. Цьогоріч міська спартакіада охопила 25 навчальних закладів, а це – понад 300 учасників. У фіналі змагалися шість команд. Кожна з них складалася з 12-ти учасників – учнів 3-4 класів.

Естафети, показові виступи, подарунки від Миколая – таким було свято здоров’я та спорту для учасників та гостей. Діти показали свою кмітливість, швидкість та вправність. Заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець розповів: «Змагання, організовані управлінням освіти ЛМР та міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» вже третій рік знаходять підтримку та відбуваються під патронатом благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Вони є завершальними в спортивному календарі в рамках спартакіади серед школярів. І сьогодні діти отримали подарунки не лише від рідних, а й від благодійного фонду. Адже провести змагання – це не проблема. Але потрібно стимулювати дітей ще й призами. Завдячуючи фонду, ми маємо можливість провести свято, чудові показові виступи і вручити подарунки – медалі та солодощі. Щиро вдячний за допомогу, за підтримку і надіюсь, що співпраця буде продовжуватися».

Нагородили переможців у двох групах. У першій місця розподілилися таким чином: перемогла команда ЗОШ №11- колегіум. Друге та третє місце, відповідно, посіли СЗОШ №5 та ЗОШ №15. У другій групі перемогла команда ЛНВК «Гімназія №14». ЗОШ І-ІІІ ступенів №22 – ліцей посіла друге місце. Третіми стали юні спортсмени з Луцької гімназії №18.

Усі команди отримали медалі, кубки та солодкі подарунки від «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Привітала юних учасників та гостей представник благодійного фонду Оксана Демчук: «Від імені засновника благодійного фонду, Ігоря Петровича Палиці, вітаю вас усіх зі святом Миколая, а також із завершенням змагань. Незалежно від результатів, ви усі показали себе справжніми молодцями, запалили азартом і своїм натхненням усіх присутніх в залі. Бажаю вам здоров’я, наснаги та нових перемог. Тренуйтеся щодня і ставайте сильнішими!»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus