USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.95 10.15

19-річний лучанин з ножем вимагав гроші на Рівненщині

5 Жовтня 2016 21:13
Розшукують 19-річного мешканця Луцька, який в місті Дубно Рівненської області, погрожуючи ножем, вимагав 200 доларів у свого знайомого.

Про це повідомляє телеканал РТБ.

Правоохоронці з’ясували, що потерпілий прямував до Польщі. Біля автостанції до нього підійшов знайомий. Діставши ножа, почав вимагати у тернополянина 200 доларів США, які той нібито винен його брату.

Чоловік показав, що при собі має лише 50 умовних одиниць, а решту може позичити у знайомого дубенчанина. Таким чином потерпілий заманив зловмисника у свій мікроавтобус та попрямував до поліції.

На під’їзді до адмінбудівлі відділку розбійник здогадався, що його везуть у пастку, тож на ходу вискочив із машини, розбивши два вікна в автомобілі та втік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus