USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

19 котелень у підвалах Луцька ліквідують

7 Серпня 2013 17:48
Держінспекція волинського територіального управління Держгірпромнагляду згідно з результатами перевірки вимагає закрити 19 підвальних котелень, оскільки їх експлуатація здійснюється із порушеннями, поінформували у прес-службі державного комунального підприємства «Луцьктепло».
Підвальні котельні обладнані в основному котлами, що не мають автоматизації та перебувають в аварійному стані і потребують заміни або періодичного технічного діагностування спеціальною організацією з метою отримання дозволу продовження їх експлуатації, а це в свою чергу вимагає значних витрат.
У повідомленні йдеться, що враховуючи вищесказане, з метою підвищення безпеки експлуатації, зниження споживання газу приблизно до 25% та інших експлуатаційних затрат, ДКП «Луцьктепло» здійснює заходи щодо ліквідації у 2013 році підвальних котелень на проспекті Волі, 4, 8.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus