USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

2 в 1: як святкуватимуть День міста у Луцьку

14 Червня 2013 12:32
Традиційно у Луцьку відзначатимуть 22-гу річницю Незалежності України та День міста протягом 23-25 серпня.

Про це міський голова Микола Романюк підписав відповідне розпорядження.

Урочисті заходи

Зокрема, 24-ого серпня планують урочисте віче з нагоди Дня Незалежності України на Театральному майдані. Того ж дня на Театральному майдані відбудеться громадська акція «Українська вишиванка». Також делегація міста візьме участь у Всеукраїнській мистецькій акції «Парад вишиванок - 2013» у Києві. А у Луцькому замку відбудеться урочисте дійства «Ода Луцьку» з нагоди Дня міста.

Протягом 23-26 серпня у Луцьку триватиме Міжнародний форум мерів інтеркультурних міст у рамках відзначення Дня Незалежності України та Дня міста.

Спортивні заходи
Протягом 24-25 серпня у Луцьку триватиме відкритий шахово-шашковий турнір, також планують велопробіг вулицями міста, присвяченого Дню Незалежності України.
Зокрема 24 серпня планують міжнародну зустріч із боксу між командами міст Люблін та Луцьк, 25 серпня – товариська зустріч із футболу між ветеранами міст Рівного та Луцька (стадіон «Авангард»), 23-ого - турнір з боксу на кубок міста Луцька (комунальне підприємство «Естет»). На Театральному майдані Організують чемпіонат з швидкісного складання кубика Рубіка «Lutsk 2013 open».

Також у Луцьку відкриють пам’ятки архітектури XV століття - вежі Чарторийських та стіни Окольного замку.

Концерти та фестивалі
Фестиваль «Луцьк Європейський» триватиме протягом двох днів у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки: ярмарки, показові виступи, виставка зброї, караоке, КВН, конкурси, дискотека, бокс, вогняне шоу тощо . Також у парку вже традиційно відбудуться «Свято квітів» та фестиваль дитячого малюнка на асфальті «Мій Луцьк, моя Україна». У парку також відбудеться фестиваль української та національної кухні. А у Палаці культури міста Луцька триватиме виставка художників міста Луцька, присвяченої Дню міста «Луцьк і лучани». У мікрорайонах міста відбуватимуться концерти. У Луцькому замку 25-ого серпня відбудеться фестиваль дзвонарного мистецтва «Благовіст Волині».

Благодійні акції
Протягом днів святкувань у Луцьку відбудуться благодійні акції «Подаруй дитині вишиванку» на Театральному майдані, «Моє дитинство» для дітей з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки та у Луцькому зоопарку.
Також 24-ого серпня планують волонтерську соціально-профілактичну акцію «Моє місто, мій дім».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Dyssja Показати IP 14 Червня 2013 18:01
А чому до нас не запрошують хоть когось відомого? Останній концерт був ще при Шибі виступали здається Мандри, а з тих пір ніхто до нас не їде, пічяльно.
Знаючий до Dyssja Показати IP 14 Червня 2013 18:41
можливо на "На чемпіонат з швидкісного складання кубика Рубіка «Lutsk 2013 open»" приїде цьогорічний фіналіст Україна має талант - вгадайте хто? Якщо звичайно з графіком гастролей все вийде тому готуйтеся - КРУТІТЕ!
Okssssss Показати IP 21 Серпня 2013 14:44
І справді, чому не запрошуюють когось із відомих співаків????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus