USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Активісти знов в’язатимуть одяг – цього разу не для слона

10 Червня 2013 08:46
Вбрання для слоника, який розташований у Луцьку біля Палацу учнівської молоді, спалили. Однак, громадські активісти знову в’язатимуть «одяг», однак цього разу, переконують, об’єкт оберуть інший. Наприклад, десь у «більш людних місцях»

«Що ж - нашому слонику пророкували годину, день, три тиждень, а він простояв і тішив око понад місяць. Лише вчора до нього дісталися вандали з сірниками чи запальничками. Сподіваюсь, їм було тепло, або ж вони хоч фото палаючого слона встигли зробити», - написала в мережі Facebook один з ініціаторів проекту Yarn bombing у Луцьку Олена Семенюк.

Нагадаємо, 27 квітня в межах цієї ініціативи активісти вбрали слоника в індійський одяг, однак вже 8 червня невідомі підпалили вбрання.

«Відколи ми повісили на нього вбрання чимало людей дякували, а сусіди навіть телефонували і розповідали, що слоник став улюбленцем і позував до багатьох фото. Добре, що наша робота хоча б недовго комусь підіймала настрій. В статті є неточності - крім попелу лишилася не лише сажа, але й чимало позитиву і бажання ще трохи потворити - тепер у більш людних місцях. А якщо об'єктивно, значна частина полотна збереглась», - написала Олена Семенюк.

Зокрема вона зазначила, що активісти знову в'язатимуть вбрання для чергового об'єкту в місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
РАПИД Показати IP 10 Червня 2013 10:34
Якщо дія одних "радує", інших "дратує", треба припинити цю дію. Скульптори не передбачли вдівання і стриптиз своїх скульптур. Штучне у славі до пори до часу. Тут спостерігається, що штучне "одягання" руйнуе натуральне.
Руслана Показати IP 10 Червня 2013 11:11
Одяг для слоника був сонячний та яскравий. чимало відпочиваючих ним милувалися!!! А якісь СВОЛОЧІ додумалися зруйнувати відчуття казки. ШКОДА, ЩО ЇХ НІХТО НЕ ЗНАЙДЕ!!!Таких потвор треба самих підпалювати, щоб знали як нищити красу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
РАПИД до Руслана Показати IP 10 Червня 2013 12:50
Дія перших підпадае під адміністративну відповідальність - спотворення вигляду скульптури. Дія других підпадае під відповідальність за вандалізм. Цікаво хто буде повертати слону натуральність?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus