USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині ніде розміщувати переселенців

25 Травня 2015 16:16
Згідно з оперативною інформацією, за станом на 25 травня 2015 року, на території області розмістили 3851 особу. Це вимушені переселенці із зони проведення АТО та з окупованих територій.

Про це під час оперативної наради у голови Волинської ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 25 травня, повідомив заступник начальника управління ДСНС у Волинській області Костянтин Романчук.

Із них за межі області уже виїхало 550 осіб. Як пояснив доповідач, вимушені переселенці повернулись на визволені території, або ж виїхали в інші області.

«Місцевими органами влади постійно здійснюється відповідна робота для забезпечення органами соціального захисту, медичного обслуговування, пенсійного забезпечення, виплати адресної щомісячної допомоги тощо. Але, враховуючи те, що ситуація на сході України залишається складною, населення постійно прибуває на територію області.

Тож, основною проблемою залишається відсутність достатньої кількості місць для розміщення громадян. Як результат, 24 лютого 2015 року було доручення Волинської ОДА про створення додаткових місць, що відповідають вимогам санітарно-гігієнічних умов для розміщення та тимчасового проживання вимушених переселенців», - зазначив Костянтин Романчук.

З його слів, за станом на сьогодні в області вдалось створити 634 місця для переселенців, з урахуванням місць для тимчасового проживання. Із них 150 місць виділили в санаторії «Згорани» та 446 - в приватному секторі з мінімальними умовами, необхідними для проживання.

Найкраще роботу із розміщення переселенців організували в Горохівському, Іваничівському, Камінь-Каширському та Любомльському районах. Дуже низький рівень зафіксували у місті Володимир-Волинський, де зареєстровано лише 6 місць, в Турійському районі – 8 місць, а в Нововолинську, а також Ковельському та Шацькому районах – нульові показники.

До слова, керівники Луцької і Ковельської міських рад взагалі не відзвітували про здійснену роботу.

«Вкотре», - додав рятувальник.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що цьогоріч Волинська область готується прийняти на літнє оздоровлення не менше 200 дітей зі сходу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 25 Травня 2015 16:43
Своїх оздоровте дітей. Скільки хворих та потребють оздоровлення
дідо до Анонім Показати IP 25 Травня 2015 17:04
Люди втікають від смерті ,від війни. А місцеві нехай менше пють та курять,тоді на дітей вистачить.
KCR до дідо Показати IP 25 Травня 2015 17:35
дідо, на х.р іди. Знаєш скільки путівка в дитячий табір в Дачному коштує? 2980 грн з "копійками", а зарплати які в основному в Луцьку знаєш, а ціни на все, а комуналка? рота свого заткни і не п..зди тут про "п"ють і курять".
дідо до KCR Показати IP 25 Травня 2015 17:43
зміг наклепати дітей. зумій їх утримати. Держава, тобто інші люди незобовязані кормити твоїх дітей.
KCR до дідо Показати IP 26 Травня 2015 14:46
коментар було видалено
123 до дідо Показати IP 25 Травня 2015 18:53
Бачу і ти звідти втік та тут сидиш і строчиш. Що міг там бігати з прапором расєя, расєя, от і давай туди і вибивай ту війну, яку сам і покликав та будетесобі жити та дітей своїх кормити та лікувати. А не зарахунок нас та наших дітей хороше життя тут собі хочете устроїти.
Анонім Показати IP 25 Травня 2015 21:45
Киш їм на воротнік.Хай гуляють в ДНРИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus