USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Азаров дасть гроші на ліквідацію наслідків обвалу

26 Червня 2012 09:55
Кабмін виділить гроші на ліквідацію наслідків обвалу 5-поверхівки на вулиці Рівненській в Луцьку. Вже отримали останнє погодження проекту урядового рішення від Міністерства економіки.

Про це 26 червня під час оперативки в мерії повідомив міський голова Микола Романюк.

За словами заступника начальника відділу звернень громадян міськради Сергія Назарука, упродовж 12-26 червня до муніципалітету надійшло два десятки клопотань провести обстеження будинків та квартир.

Градоначальник розповів: «Щойно телефонував Борис Петрович (голова Волинської ОДА Борис Клімчук, - «ВН»). Є погодження від Міністерства економіки і вже готується проект рішення на засідання Кабінету міністрів про виділення грошей із резервного фонду уряду для постраждалих».

Мерія вже отримала попередні висновки щодо причин обвалу п’ятиповерхівки, тож наразі тривають роботи з укріплення споруди. Зі слів Романюка, жителі квартир 1-го та 2-го під’їздів мешкають та харчуються у готелі, а з 3-го і 4-го під’їздів можуть перебратися до гуртожитку Луцького педколеджу.

Микола Романюк нагадав, що постраждалі внаслідок обвалу отримали вже певну матеріальну допомогу, зокрема від благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

«Гроші, виручені від продажу квитків на «Ніч у Луцькому замку», фонд «Новий Луцьк» уже передав мешканцям зруйнованих квартир», - зазначив луцький мер. Окрім того, чималі кошти виділила Луцька міськрада.

Опісля оперативки Романюк уточнив журналістам, що уряд на ліквідацію наслідків обвалу будинку може виділити до 11 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
D Показати IP 26 Червня 2012 11:08
Халяво прийди!
000 Показати IP 26 Червня 2012 12:11
хай ваш палиця збудуе новий будинок і поселить мешканців з рівенської
Там жила Показати IP 26 Червня 2012 13:51
На що підуть виділені кошти??? КОНКРЕТНО!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus