USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Батьки загиблого бійця з Волині допомагають воїнам АТО

12 Листопада 2015 15:40
Батьки загиблого волинського героя 128-ої окремої гірської піхотної бригади передали низку речей волонтерам. Про це повідомляє «Вголосу».

«10 листопада приходили до нас у центр батьки полеглого воїна 128 бригади... Я висловлюю щиру подяку батькам за сина-героя, мені дуже болить їхня втрата і я низько схиляю голову перед ними, що вони допомагають іншим солдатам! Вони привезли 12 пар чобіт на пінці із теплими вставками, 12 устілок, 12 пар теплих зимових рукавиць, а також робочі рукавиці, ковдру, теплі светри та дублянку для танкістів із 30-ї бригади, якими ми опікуємося», – зазначила волонтер Центру допомоги учасникам АТО на Волині Тетяна Должко.

Окрім того, учора батьки полеглого бійця знову передали допомогу: вологі серветки, цвяхи, свічки, рідке мило і мийні засоби для посуду, 3 л меду та одну плитоноску. Усе це теж передадуть танкістам 30-ої бригади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus