USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Баюра на Кравчука луцькій каналізації не під силу? ФОТО

12 Липня 2012 20:45
Після сильного дощу в обласному центрі на перетині вулиць Кравчука та Воїнів-Інтернаціоналістів понад 5 годин не зникає величезна калюжа. На інших міських шляхах можна побачити залишки «міні-озер»: сміття та мул.

Нагадаємо, злива, яка розпочалася по обіді 12 липня, залишила по собі величезні калюжі на деяких вулицях та проспектах Луцька. Через це рух автотранспорту сповільнився, а на окремих ділянках – припинився.

Станом на 19.30 так і не зійшло в каналізацію «міні-озеро» на перетині вулиць Кравчука та Воїнів-Інтернаціоналістів. Воно лишень зменшилося.

Калюжу насмілюються перетинати лише вантажівки, позашляховики та мікроавтобуси. Легковики об’їжджають тротуаром. Очевидно, більшість водіїв вирішила за краще об’їхати Кравчука іншими вулицями.

Тим часом «водойма» стала місцем забави для дітей.

На інших ділянках міських шляхів, де затопило проїжджу частину, дорога ‒ вільна. Залишилося лише те, що принесла вода. Тобто сміття, мул тощо.


На вулиці Ветеранів вода «стоїть» в каналізаційному стоці.

Також місто густо вкрите чималою кількістю калюж різних розмірів. Для прикладу, між будівлею ДОСААФ та стадіоном «Авангардом» виникла баюра, яка з’являється в цьому місці після сильних дощів уже кілька років поспіль.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій Показати IP 12 Липня 2012 21:08
А я тонул возле роддома) Возле кафе "Волинь"
Клара Показати IP 13 Липня 2012 13:15
Соколовська втопить Луцк окончательно.
:) Показати IP 13 Липня 2012 16:15
Ливневу каналізацію потрібно прочищати. Є спеціальні їжаки для цього... Труби забиті на 70-90% від площі перерізу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus