USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля "Варшавки" мінівен «поцілувався» з «лексусом». ФОТО

26 Лютого 2010 18:12
Годину тому, близько 17.00 на перехресті вулиці Карпенка-Карого та проспекту Соборності в Луцьку іномарка-мінівен сріблястого кольору зіткнулася з легковиком «Лексус».
За попередньою інформацією, в аварії ніхто не постраждав. Машини пошкодили одна одній обидва передні бампери, зім’яли бокові крила, розбили фари та погнули капоти авто.

Як кажуть випадкові свідки аварії, мінівен нібито розвертався посеред дороги. Аж раптом у нього врізався зустрічна іномарка, яка, ймовірно, спускалася з мосту поблизу Завокзального ринку.

Зважаючи на слизьку дорогу, можна припустити, що водій «лексуса» не встиг загальмувати на ожеледиці перед мінівеном. Не виключено, що винуватцем аварії є водій міні вена – міг порушити правила розвороту на перехресті.

Попри здогадки, провину того чи іншого водія визначать інспектори ДАІ та експерти. Вони цієї миті опитують учасників ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергей Показати IP 2 Березня 2010 13:38
МЕРСЕДЕС ВИТО ВСПОМНИЛ ЧТО ЕМУ НАДО В "ТАМ-ТАМЕ"ДОКУПИТЬ ЕЩЁ ВОДОЧКИ И ПРЕДСТАВИЛ ЧТО ЕДЕТ НА СПОРТ КАРЕ! ВОТ ПО ЭТОМУ МЕНЯ И РОЗВЕРНУЛО НА 90* Я ВООБЩЕ-ТО СТОЯЛ И ПРОПУСКАЛ ПЕШИХОДОВ!(Lexus)
Сергей Показати IP 2 Березня 2010 13:39
МЕРСЕДЕС ВИТО ВСПОМНИЛ ЧТО ЕМУ НАДО В "ТАМ-ТАМЕ"ДОКУПИТЬ ЕЩЁ ВОДОЧКИ И ПРЕДСТАВИЛ ЧТО ЕДЕТ НА СПОРТ КАРЕ! ВОТ ПО ЭТОМУ МЕНЯ И РОЗВЕРНУЛО НА 90* Я ВООБЩЕ-ТО СТОЯЛ И ПРОПУСКАЛ ПЕШИХОДОВ!(Lexus)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus